Home     Colloidaal Zilver100ml TIJDELIJK NIET LEVERBAAR
Colloidaal Zilver100ml TIJDELIJK NIET LEVERBAAR

Colloidaal Zilver100ml TIJDELIJK NIET LEVERBAAR


10 ppm natuurlijke antibiotica, bacterie, virus, infectie,ontsteking, schimmel, huid€  8.95

Colloidaal Zilver100ml TIJDELIJK NIET LEVERBAAR


 

Colloïdaal Zilver blijkt zowel een remedie als een preventie te zijn voor allerlei infecties en aandoeningen veroorzaakt door bacteriën, schimmels en virussen.

Colloïdaal Zilver is bijzonder geschikt voor diergeneeskundige toepassingen en wordt gebruikt als natuurlijk alternatief voor antibiotica, tegen schimmels, bacteriën en parasieten.
Dieren zijn vaak succesvol behandeld met Colloïdaal Zilver voor o.a. infecties, het parvo-virus, parasieten, schurft en andere huidaandoeningen.

In tegenstelling tot de reguliere antibiotica, verzwakt Colloïdaal Zilver niet het immuunsysteem. Het ondersteunt juist het immuunsysteem.

Gebruik
Orale toediening mens: Voor optimaal oraal gebruik wordt geadviseerd de vloeistof enige minuten in de mond te houden voordat men het doorslikt zodat men eveneens de ziekteverwekkende bacteriën in de mond onschadelijk kan maken en het Colloïdaal Zilver beter door de mondslijmvliezen en dus beter door het lichaam wordt opgenomen.

Volwassenen: 1 - 3 theelepels per dag.
Kinderen: 1/2 tot 1 1/2 theelepel per dag.
Dieren: gebruik 6 tot 8 druppels per 10 kilo lichaamsgewicht,
2 x daags, in de keel van het dier brengen (bv. m.b.v. een doseerpipet met een paar druppels water), of vermengen met het voedsel of het drinkwater.
Indien u de druppels in de drink-, of voerbak doet, dan niet in een blanke metalen bak, want hierdoor kan het zilver op het materiaal van de bak neerslaan .
Geemailleerd metaal, aardewerk of kunststof kan wel.

Een theelepel is ongeveer 15 druppels
Koel (buiten koelkast), donker, niet in de buurt van sterk ruikende producten.
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Bij huidbeschadiging: direct aanbrengen op snij-, schaaf-, of open wond met verstuiver of op een steriel gaasje of pleister.
Bij oogontsteking: 2 tot 3 x daags (niet vaker) in het oog druppelen.
Bij oorinfecties: 2 tot 3 x daags in het oor druppelen. Dit dagelijks herhalen tot de klacht verdwijn.

Bijwerkingen
Het lichaam kan sterk reageren op Colloïdaal Zilver. Tijdens het eliminatie proces van virussen, bacteriën en schimmels, kunnen er gifstoffen vrijkomen waardoor de lever en de nieren hard moeten werken om het lichaam te reinigen van deze afvalstoffen. Als de lever of nieren in een slechte conditie verkeren als gevolg van bijvoorbeeld ziekte of vermindering van weerstand, kan men zich moe, sloom of grieperig voelen.
Dit is niet schadelijk, maar draagt bij tot herstel. Colloïdaal Zilver heeft geen bijwerkingen tijdens gebruik in combinatie met een ander geneesmiddel, wel kan het mogelijk zijn dat de werking en effectiviteit van Colloïdaal Zilver verminderen bij inname van chemische medicijnen zoals antibiotica. Het is zinvol om Colloïdaal Zilver en Vitamine C op verschillende tijdstippen in te nemen.
Bewaar Colloïdaal Zilver op een koele, donkere plaats (niet in de koelkast) in een donkere glazen fles.
Zorg dat het niet naast sterk ruikende producten staat, dit kan de werking beinvloeden.
Na inname blijft het Colloïdaal Zilver ongeveer drie - vier dagen in de bloedbaan.

Deze informatie is uitsluitend ter informatie en vervangt niet het advies van een (dieren)arts.
Bij twijfel raadpleeg een (dieren)arts.
Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele (onzorgvuldige) zelfmedicatie van dit product.

De datum op de fles, is een jaar na productiedatum van het product.
Colloïdaal Zilver is tenminste een jaar houdbaar, de datum op de fles is dus geen uiterste houdbaarheidsdatum, maar de minimale houdbare datum van dit product.