Home     Ecopets kooireiniger 2,5l concentraat
Ecopets kooireiniger 2,5l concentraat

Ecopets kooireiniger 2,5l concentraat


Bacterie/parasietwerend, verwijderd ontlasting, hardnekkige vervuiling, neutraliseert ammoniakgeur€  29.95

Ecopets kooireiniger 2,5l concentraat


 

Ecopets KRACHTIGE KOOIREINIGER is gemaakt op basis van EUCALYPTUS. Deze plant bevat van nature een aromatische olie die bacterie- en parasietwerend is. Ecopets Krachtige Kooireiniger verwijdert uitwerpselen / ontlasting en andere hardnekkige vervuiling en neutraliseert de ammoniakgeur van uitwerpselen / ontlasting. Laat tevens na gebruik een zeer aangename (eucalyptus) geur achter.
U kunt de ECOPETS Krachtige Kooireiniger gebruiken voor het reinigen van:

   Kattenbakken
   Hondenbenches
   Vogelkooien
   Dierenasiels en hondenkennels
   Dierenverblijven in het algemeen

Dit is een concentraat, 20ml kooireiniger aanvullen met water, goed voor 100 spray flacons!

De huidige schoonmaak producten die u gebruikt voor uw huisdieren om uw kattenbak te verschonen, de hondenbench te reinigen en zelfs volgekooien te schoon te maken kunnen vervangen worden door de nieuwste generatie veilige en biologische verantwoorde reinigingsmiddelen. Namelijk Probiotica producten. Deze producten reiningen op een andere wijze en bevatten een minimum aan (of geen) chemische stoffen die schadelijk voor uw huisdier of het mileu zouden kunnen zijn. Hieronder leggen we het uit.
Hoe werken Probiotica producten?

Probiotica producten bestaan uit een uitgekiende mix van veilige en goed afbreekbare, oppervlakteactieve stoffen in combinatie met biologische componenten. Deze oppervlakte actieve stoffen zorgen voor een snel schoonmaakresultaat, precies wat u mag verwachten van kwaliteitsproducten. De biologische componenten zorgen voor een extra aanpak voor langere tijd. Deze componenten maken enzymen aan die bewezen effectief zijn tegen eiwitten, koolhydraten, vetten en niet te vergeten ongewenste geurtjes. Door de toevoeging van deze componenten kan het aandeel oppervlakte actieve stoffen worden beperkt, wat ook het milieu ten goede komt. Probiotica producten vallen daarom onder de categorie microbiologische reinigingsmiddelen.
Microbiologische reinigingsmiddelen

Vrijwel overal in de natuur komen micro-organismen voor die van hun omgeving leven door de stoffen in de omgeving af te breken. Dit afbreken gebeurt door middel van enzymen die deze micro-organismen produceren. De enzymen worden voortdurend naar behoefte aangemaakt; is er meer vuil, dan maken de micro-organismen meer enzymen. Doordat de micro-organismen zichzelf continu vermenigvuldigen, is er sprake van een continue afbraak van hinderlijke stoffen. Dit vormt een waarborg voor een langdurige werking. De micro-organismen die de aanzet geven tot de uiteindelijke enzymvorming, vinden hun voedselbron in de biofilm.
Voordelen van Probiotica producten

   Past geheel in een modern concept van veiligheid en biologisch verantwoord werken
   Terugdringen van scherpe en gevaarlijke chemicaliën
   Veilig voor oppervlakten en gebruikers
   Problemen worden specifiek aangepakt
   Grondige nabewerking
   Kostenbesparend doordat één product meerdere functies heeft
   Risico van overdosering is sterk verkleind
   Onschadelijk voor alle materialen
   Niet irriterend
   Minder opslag
   Minder afval