Home     Sanofor Veendrenkstof 1 liter voor dieren
Sanofor Veendrenkstof 1 liter voor dieren

Sanofor Veendrenkstof 1 liter voor dieren


huid/vachtproblemen, maag-darm-, pigment, stinken uit bek, winderig, straatvuil eten€  19.95

Sanofor Veendrenkstof 1 liter voor dieren


 

Sanofor is een absoluut top-product voor een gezonde maag-darmwerking. Sanofor Veendrenkstof is een 100% veilig natuurproduct met een brede toepasbaarheid. Sanofor Veendrenkstof kan probleemloos worden toegediend bij ieder soort voer.Toepasbaar bij alle diersoorten.
Wat is Sanofor Veendrenkstof?
Sanofor Veendrenkstof is een bodemproduct, bestaande uit verteringsresten van honderden verschillende bloemen, kruiden, grassen en vruchten. In de loop der jaren zijn deze planten in stilstaand water gevallen en naar de bodem gezonken, waarna een langdurig chemisch-biologisch proces de plantenresten omzette in zwart, lobbig veen. Bepalend voor de samenstelling en eigenschappen van dit veen zijn de planten waaruit het is ontstaan. Bovendien speelt de plaats waar de veendrenkstof gewonnen wordt een rol met betrekking tot de mate van geschiktheid voor bijvoeding van dieren. In Oostenrijk komt een veen-type voor dat aangeduid wordt als "Subfossiel".
Het karakteristieke van dit type veen is dat het plotseling begraven is geraakt onder afzettingen van leem, zand en gesteente. Dit subfossiele veen ligt nu vele meters onder het aardoppervlak. Zoals is af te leiden uit de erin voorkomende plantensoorten is dit veen ca. 7000 jaar geleden ontstaan. Dankzij de voortdurende afsluiting van de buitenwereld is dit veen zeer goed omgezet en gerijpt. Bovendien is het zeer zuiver en praktisch kiemvrij. Aan het veen worden geen chemicaliën toegevoegd, Sanofor Veendrenkstof is absoluut een zuiver natuurproduct. Bovendien wordt het veen niet in kwetsbaar natuurgebied gewonnen.
Waarom Sanofor Veendrenkstof in de honden- en kattenvoeding?
Organisch gebonden mineralen en sporenelementen: Sanofor Veendrenkstof is rijk aan goed opneembare minerale bestanddelen, zoals b.v. ijzer. Dit is rijkelijk aanwezig en in de best opneembare vorm. Bovendien bevat Sanofor Veendrenkstof ook in zeer kleine hoeveelheden mangaan, koper, zink, zwavel en andere sporenelementen.
Organische substanties: Sanofor Veendrenkstof bevat organische substanties (o.a. kiezelzuur, huminezuren). Sanofor ondersteunt het immuunsysteem.
De darmflora wordt door Sanofor Veendrenkstof geoptimaliseerd.
Van de organische stoffen in Sanofor Veendrenkstof zijn de huminezuren erg belangrijk. Deze werken sterk absorberend en binden gifstoffen, die vervolgens met de ontlasting worden uitgescheiden.  Bovendien wordt de werking van de lever ondersteund en de benutting van het voedsel wordt verbeterd.
De slijmvliezen komen met Sanofor Veendrenkstof in optimale conditie.Kiezelzuur werkt bindweefselversterkend en stimuleert het immuunsysteem.
Sanofor Veendrenkstof heeft een gunstige invloed op de huidstofwisseling.
Sanofor Veendrenkstof kan het hele jaar door gegeven worden, ook aan drachtige en jonge dieren. Overdosering is niet mogelijk. Gezien de grote verscheidenheid van verschillende werkzame bestanddelen is Sanofor Veendrenkstof een uiterst waardevolle aanvulling op de diervoeding. Sanofor kan eenvoudig aan het voedsel toegevoegd worden, het heeft nauwelijks enige smaak of geur. Voor middelgrote honden wordt een dosering van 1 eetlepel per dag aangeraden, bij stoornissen kan de dosering verdubbeld worden.
15 goede redenen om Sanofor Veendrenkstof te voeren...
1        bij een droge huid en bij een dorre vacht.
2        voor een normale stoelgang.
3        bij oprispingen, boeren en bij regelmatig rommelen van de maag.
4        bij overmatig haaruitval en bij een continue verharing.
5        bij niet in vacht komen en bij haar dat steeds afbreekt.
6        ter versterking van de haarwortel en bij een te dunne inplant van de vacht.
7        als het dier zich bijt en krabt en bij kale plekken in de vacht
8        ter ondersteuning bij een vlooienallergie of hot spot; dit zijn kleine rode jeukbultjes op de huid t.g.v. vlooienbeten en huidjeuk.
9        bij straatvuil en ontlasting eten.
10        ter bevordering van de eetlust.
11        voor de opbouw van de darmflora na wormkuren en antibiotica.
12        als uw hond of kat vaak winden laat en bij met name kleine korte windjes die vreselijk stinken.
13        bij stinken uit de bek, niet veroorzaakt door problemen in de mondholte en bij stinken vanuit de huid.
14        voor een goede pigmentatie van de vacht en ook zeker aan te raden als extra stimulans bij pigmentstoornissen aan neus, lippen, oogranden e.d.
15        bij regelmatige toediening het hele jaar door zorgt Sanofor Veendrenkstof bovendien voor een korte effectieve verhaarperiode en een prachtige volle vacht.
Dosering
Kleine honden en Katten: 1 theelepel per dag
Middelgrote honden: 2 theelepels per dag
Grote honden: 1 eetlepel per dag
Mengen met de voeding of rechtstreeks in de bek geven.
Ook te geven aan paarden, vogels, konijnen, fretten, schapen, geiten etc.
Sanofor Veendrenkstof is verkrijgbaar in verpakkingen van 150 ml, 500 ml, 1000 ml, 2,5 l en 5 l.
Sanofor is een natuurproduct. daardoor kunnen er schommelingen bestaan in reuk van het product.
Dankzij de veelzijdige samenstelling kan Sanofor Vds het nare en smerige probleem van ontlasting-vreten vaak de wereld uit helpen. De Sanofor moet dan langere tijd achtereen gegeven worden (minstens 4 maanden dagelijks).
Analyse van Sanofor Veendrenkstof
       
(Door het laboratorium voor microscopisch en chemisch-technisch levensmiddelenonderzoek te Wenen)
Kiezelzuur 6,52%
Moeilijk in water oplosbaar proteine 4,32%
IJzer 1,14%
Niet als sulfaat beschikbaar zwavel 0,41%
Aluminium 0,12%
Koolzuur 2,52%
Calcium 5,09%
Bitumen (was,hars,olie) 18,09%
Magnesium 0,37%
Wateroplosbare organische stoffen 8,19%
Natrium 0,41%
Hemi-cellulosen 1,63%
Fosfaat 0,20%
Cellulosen 2,85%
Sulfaat 5,05%
Huminezuren 13,08%
Etherextract 1,26%
Humusmateriaal 3,99%
Niet-water-oplosbaar
Humine en Lignine 13,61%
Stikstof 0,77%
Makkelijk in water
Overig Stikstof   0,98%
oplosbaar proteïne 1,30%


Sanofor Veendrenkstof voor paarden


Een 100% natuurproduct, te geven bij huid-en vachtproblemen en maag- darmstoornissen. Weerstandsverhogend. Onderdeel van een basisdieet bij zomereczeem.


Wat is Sanofor Veendrenkstof?

Sanofor Veendrenkstof is een bodemproduct, bestaande uit verteringsresten van honderden verschillende bloemen, geneeskrachtige kruiden, grassen en vruchten. In de loop der jaren zijn deze planten in stilstaand water gevallen en naar de bodem gezonken, waarna een langdurig chemisch-biologisch proces de plantenresten omzette in zwart, lobbig veen. Bepalend voor de samenstelling en eigenschappen van dit veen zijn de planten waaruit het is ontstaan. Bovendien speelt de plaats waar de veendrenkstof gewonnen wordt een rol met betrekking tot de mate van geschiktheid voor medicinale doeleinden en voor bijvoeding van dieren. In Oostenrijk komt een veen-type voor dat aangeduid wordt als 'Subfossiel'.
Het karakteristieke van dit type veen is dat het plotseling begraven is geraakt onder afzettingen van leem, zand en gesteente. Dit subfossiele veen ligt nu vele meters onder het aardoppervlak. Zoals is af te leiden uit de er in voorkomende plantensoorten is dit veen ca. 7000 jaar geleden ontstaan. Dankzij de voortdurende afsluiting van de buitenwereld is dit veen zeer goed omgezet en gerijpt. Bovendien is het zeer zuiver en praktisch kiemvrij. Aan het veen worden geen chemicaliën toegevoegd, Sanofor Veendrenkstof is absoluut een zuiver natuurproduct. Bovendien wordt het veen zonder aantasting van het landschap gewonnen.

Goede redenen om Sanofor Veendrenkstof te voeren:

Huid en Vacht:
• Bij een droge huid, bij schilfers en bij een dorre vacht.
• Bij overmatig haaruitval en bij een continue verharing.
• Bij niet in vacht komen en bij haar dat steeds afbreekt.
• Ter versterking van de haarwortel en bij een te dunne inplant van de vacht
• Bij bijt en krab-plekken, kale plekken in de vacht en eczemen (staart—en maneneczeem)
• Bij jeuk en overgevoeligheid van de huid
• Voor een verbetering van de pigmentatie van de vacht

Spijsvertering:
• Bij maag – darmstoornissen, zoals verstopping, diarree, regelmatig terugkerende kolieken
• Rommelen van de maag
• Zand eten, mest eten
• Ter verbetering van de eetlust
• Voor wederopbouw van de darmflora (na wormkuren en antibiotica)
• Voorkoming van rottingsverschijnselen in de darm
• Stimuleren van de werking van de lever
• Werkt ontgiftend
• Ter voorkoming van bloedarmoede

Hoeven:
• Voor gezonde, gladde hoeven

Sanofor Veendrenkstof in de diervoeding

Sanofor Veendrenkstof is een natuurprodukt en bevat geen kunstmatige toevoegingen. Uitgebreide wetenschappelijke proeven hebben aangetoond dat Sanofor Veendrenkstof o.a. zorg draagt voor:
• verbetering van hoedanigheden van huid en vacht (werkzaam bij o.a. jeuk, schilfers, overmatig haaruitval, kale plekken, eczeem)
• voorkomen van maag-darmstoornissen
• stimuleren van de spijsvertering
• voorkomen van bloedarmoede
• voorkomen van infektieziekten
• betere benutting van het voer
• betere vruchtbaarheid
• verhoging van de weerstand
• betere eetlust

Meer informatie over de toegevoegde waarde van Sanofor Veendrenkstof in de diervoeding:

Sanofor Veendrenkstof is rijk aan goed opneembare minerale bestanddelen, zoals b.v. ijzer. Dit is rijkelijk aanwezig en in de best opneembare vorm. Bovendien bevat Sanofor Veendrenkstof ook in zeer kleine hoeveelheden mangaan, koper, zink en andere sporenelementen. Sanofor  bevat kiezelzuur (silicium). Kiezelzuur werkt bindweefselversterkend, immuunsysteemversterkend en versnelt de wondregeneratie van binnenuit.Daarnaast bevat Sanofor organische substanties die, ook nog in sterk verdunde vorm, op natuurlijke wijze remmend werken op de groei van ziektekiemen. De darmflora wordt door Sanofor geoptimaliseerd. Van de organische stoffen in Sanofor zijn de huminezuren erg belangrijk. Deze werken sterk absorberend en binden gifstoffen, die vervolgens met de ontlasting worden uitgescheiden. Met name de lever wordt hierdoor ontlast. Bovendien wordt de werking van de lever gestimuleerd en de benutting van het voedsel wordt verbeterd. De slijmvliezen komen met Sanofor in optimale conditie, waardoor o.a. maag- darmproblemen worden voorkomen en betere  bevruchtingsresultaten worden bereikt. Sanofor heeft een gunstige invloed op de huidstofwisseling.

Bij Zomereczeem:

Bij dieren die gevoelig zijn voor zomereczeem dient Sanofor langere tijd ingezet te worden als onderdeel van een aangepast dieet. Sanofor kan het hele jaar door gegeven worden, ook aan drachtige en jonge dieren. Overdosering is niet mogelijk. Zomereczeem bij paarden (ook wel genoemd staart-en maneneczeem) is een complex probleem, maar kan worden opgelost met goede voeding! Lees het boekje hierover van Nicolette Hebing-Vissers (www.nicolette.hebing.net).

In het kort komt het hierop neer: verbeter de weerstand van het paard en zorg voor een goede stofwisseling in maag en darm. Juist daaraan kan Sanofor Veendrenkstof een goede bijdrage leveren, als onderdeel van het basisdieet, zoals beschreven door Nicolette Hebing.

Gezien de grote verscheidenheid aan op verschillende wijze werkzame bestanddelen is Sanofor Veendrenkstof een uiterst waardevolle aanvulling op de diervoeding. Sanofor kan eenvoudig aan het voedsel toegevoegd worden en heeft nauwelijks enige smaak of geur.
Omdat aan Sanofor Veendrenkstof geen eiwitten, vitaminen of synthetische stoffen zijn toegevoegd, kan het zonder enig risico aan ieder soort voer toegevoegd worden.

Analyse van Sanofor Veendrenkstof

(door het laboratorium voor microscopisch en chemisch-technisch levensmiddelen onderzoek te Wenen)
In de droge stof van Sanofor Veendrenkstof is o.m. aanwezig:
Kiezelzuur        6.52 %
IJzer        1.14 %
Aluminium        0.12 %
Calcium        5.09 %
Magnesium        0.37 %
Natrium        0.41 %
Fosfaat        0.20 %
Sulfaat        5.05 %
Etherextract        1.26 %
Cellulosen        2.85 %
Niet water oplosbare stikstof        0.77 %
Overige stikstof        0.98 %
Makkelijk in water oplosbare proteïne        1.30 %
Moeilijk in water oplosbare proteïne        4.32 %
Niet als sulfaat beschikbare zwavel        0.41 %
Koolzuur        2.52 %
Bitumen (was, olie, hars)        18.09 %
Wateroplosbare organische stoffen        8.19 %
Hemi-cellulosen        1.63 %
Huminezuren        13.08 %
Humusmateriaal        3.99 %
Humine en Lignine        13.61 %

Dosering, naar behoefte:
Pony's: dagelijks 1-2 eetlepels
Paarden: dagelijks 2-3 eetlepels
Veulens: dosering halveren

Indien noodzakelijk kan deze dosering zonder problemen verdubbeld worden.

SANOFOR VEENDRENKSTOF:
• wordt toegepast bij diverse diersoorten (paarden, runderen, honden, katten, varkens, vogels, pluimvee, konijnen enz.)
• wordt sedert tientallen jaren met goed resultaat toegepast
• staat onder controle van het onderzoeksinstituut voor veeteelt-produkten te Grangeneuve (Fr)
• is voordelig in gebruik
• is verkrijgbaar in de volgende verpakking voor paarden en pony's: 2,5 kg.â„® - 5 kg.â„®
• wordt verpakt in een stevige afbreekbare poly-ethyleen verpakking

Sanofor is een natuurproduct. Daardoor kunnen er schommelingen bestaan in de reuk van het product.