Acana High-Protein treat Chicken 100g

1 eiwitbron, graanvrij en maar 5 ingrediënten

Acana High-Protein treat Chicken 100g
3.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Acana High-Protein chicken
Zit boordevol smaakvolle en gezonde ingrediënten. Kip is gemakkelijk te verteren en leveren is een magere eiwitbron met een hartige smaak waar honden gek op zijn. Daarnaast zijn de vezels van zoete aardappelen ideaal voor het bevorderen van een gezonde spijsvertering.

100% natuurlijk                85% dierlijk eiwit        100% graanvrij


De treats zijn gemaakt van slechts 5 natuurlijke ingrediënten, zoals verse kippenlever en gedroogde kip. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van zoete aardappel om de darmflora te ondersteunen. Deze onweerstaanbare gezonde snack is ook vrij van graan en bevat één dierlijke eiwitbron waardoor de treats geschikt zijn voor jouw trouwe viervoeter met allergieën. Doordat de treats natuurlijk en gezond zijn, kun je deze overheerlijke traktatie zonder enig schuldgevoel aan jouw hond geven!


Ingrediënten: Verse kippenlever (30%), gedehydrateerde zoete aardappel (30%), gedroogde kip (30%), verse kip (4%), natuurlijke smaak, kippen vet (2,5%).

Additieven (per kg) Technologische additieven: met natuurlijke antioxidanten en conserveringsmiddelen. Sensorische additieven: Rozemarijnextract: 150 mg.

Analytische bestandsdelen: Ruw eiwit 34%, Ruw vet 11%, Ruwe vezel 5%, Ruwe as 12%