Acana High-Protein treat Pork 100g

1 eiwitbron, graanvrij en maar 5 ingrediënten

Acana High-Protein treat Pork 100g
4.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Acana High-Protein pork
Zit boordevol smaakvolle en gezonde ingrediënten. Varkensvlees heeft een hartige smaak die honden heerlijk vinden en varkenslever is een uitstekende bron van eiwitten. De zoete aardappelen zijn rijk aan vezels voor een gezonde spijsvertering.

Met 85% eiwitten van dierlijke ingrediënten is de Acana High-Protein pork treat een echte traktatie voor jouw vrolijke viervoeter! De hondensnoepjes zijn bereid met slechts 5 heerlijke ingrediënten zoals rauwe varkenslever en rauw varkensvlees. Bovendien wordt er geen gebruik gemaakt van graan en onnodige conserveringsmiddelen. Om jouw hond gezond, blij en gelukkig te houden, worden de treats bereid met zoete aardappel, wat de darmgezondheid te ondersteunt. Deze onweerstaanbare traktatie bevat één dierlijke eiwitbron waardoor de hondensnacks ook geschikt zijn voor honden met allergieën.

Ingrediënten: Rauwe varkenslever (32%), gedehydrateerde zoete aardappel (29%), gedehydrateerd varkensvlees (29%), rauw varkens vlees (4%), natuurlijke smaak, varkensvleesvet (2,5%).

Additieven (per kg)
Technologische additieven: met natuurlijke antioxidanten en conserveringsmiddelen. Sensorische additieven: Rozemarijnextract: 150 mg.

Analytische bestandsdelen
Ruw eiwit 33%, Ruw vet 11%, Ruwe vezel 5%, Ruwe as 12%