Acana High-Protein treat Beef 100g

1 eiwitbron, graanvrij en maar 5 ingrediënten

Acana High-Protein treat Beef 100g
4.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Acana High-Protein beef
Zit boordevol smaakvolle en gezonde ingrediënten. Rundvlees heeft een hartige smaak die honden heerlijk vinden en runderlever is een uitstekende bron van eiwitten. Daarnaast zijn de vezels van zoete aardappelen ideaal voor het bevorderen van een gezonde spijsvertering.

100% natuurlijk                85% dierlijk eiwit        100% graanvrij


De High-Protein Beef treat van ACANA is een heerlijke snack die je zonder schuldgevoel aan jouw trouwe vriend kunt geven. De treats zijn namelijk gemaakt van slechts 5 natuurlijke ingrediënten zoals runderlever en rundervet. Bovendien zijn de treats graanvrij, en worden ze zonder kunstmatige conserveringsmiddelen in onze keuken bereid. Deze onweerstaanbare, gezonde traktatie bevat één dierlijke eiwitbron waardoor de hondensnacks ook geschikt zijn voor honden met allergieën. En maar liefst 85% van de eiwitten is afkomstig van dierlijke ingrediënten. Treating your dog never felt so good!

Ingrediënten: Rauwe runder lever (32%), gedehydrateerde zoete aardappel (29%), gedehydrateerd rundvlees (29%), rauw boerderij-gefokt rundvlees (4%), natuurlijke smaak, rundvleesvet (2,5%)

Additieven (per KG)
Technologische additieven: met natuurlijke antioxidanten en conserveringsmiddelen. Sensorische additieven: Rozemarijnextract: 150 mg.

Analytische bestandsdelen
Ruw eiwit 35%, Ruw vet 10%, Ruwe vezel 5%, Ruwe as 12%