Bogadent Dental creme mint 100gr voor honden

Enzym-bevattende tandpasta voor een frisse adem en schone tanden

Bogadent Dental creme mint 100gr voor honden
5.95 *Prijzen zijn inclusief btw
"80% van de honden ouder dan 3 jaar lijdt aan tandproblemen!"


Problemen aan tanden en tandvlees zijn een vaak voorkomende reden voor een bezoek aan de dierenarts. Afhankelijk van de ernst van de tandheelkundige aandoening kan zelfs een chirurgische ingreep nodig zijn. De vereiste verdoving bezorgt een hond veel fysieke stress en kan mogelijk leiden tot complicaties.


Om dit te voorkomen, heeft Bogar in samenwerking met dierenartsen en tandartsen een holistisch concept van producten voor tandhygiëne voor honden ontwikkeld: Bogadent. Een belangrijk onderdeel van dit hoogwaardige en innovatieve concept is de preventie van tandproblemen.

Voorkomt tandplak
Verzorgt tanden en tandvlees
Tegen slechte adem

Bogadent DENTAL CREME MINT is een nieuwe tandpasta met muntsmaak voor honden. De innovatieve formule met het suiker afbrekende enzym GOD remt de vorming van plak, werkt kalmerend en zorgt voor een frisse adem.

Gebruiksaanwijzing: Wen uw hond zo vroeg mogelijk, voorzichtig en op een speelse manier aan een effectieve tand- en mondhygiëne. Begin met weinig tandpasta en verhoog de hoeveelheid als de hond er aan gewend is. Het doorslikken van de tandpasta is geen probleem.

Voor een optimaal resultaat: gebruik de tandpasta samen met onze bogadent Ergo-Brush tandenborstel. Een dagelijkse reiniging gedurende tenminste 3 minuten van de tanden, de ruimtes tussen de tanden en voorzichtig langs de tandhalzen wordt aanbevolen.

Let op: Buiten het bereik van kinderen bewaren. Contact met ogen vermijden. Onder 25 °C bewaren. Raadpleeg bij blijvende tandproblemen uw dierenarts.

Samenstelling: Sorbitol, Cellulose Gum, Alkyl Polyclycosides, Silicon Dioxide, Mint Extract, Enzymen, Tetrasodium Pyrophosphat.