Bogadent Dental hydro gel 100gr voor honden

Voorkomt tandplak,verzacht+beschermt tandvlees,anijs- en levulinezuur voor antibacteriele werking

Bogadent Dental hydro gel 100gr voor honden
12.90 *Prijzen zijn inclusief btw
"80% van de honden ouder dan 3 jaar lijdt aan tandproblemen!"


Problemen aan tanden en tandvlees zijn een vaak voorkomende reden voor een bezoek aan de dierenarts. Afhankelijk van de ernst van de tandheelkundige aandoening kan zelfs een chirurgische ingreep nodig zijn. De vereiste verdoving bezorgt een hond veel fysieke stress en kan mogelijk leiden tot complicaties.


Om dit te voorkomen, heeft Bogar in samenwerking met dierenartsen en tandartsen een holistisch concept van producten voor tandhygiëne voor honden ontwikkeld: Bogadent. Een belangrijk onderdeel van dit hoogwaardige en innovatieve concept is de preventie van tandproblemen.


DENTAL HYDRO-GEL voor honden
• Voorkomt tandplak, verzacht en beschermt het tandvlees
• Bevat anijs- en levulinezuur met antibacteriële werking

Toepassing: bogadent ® DENTAL HYDRO-GEL is het "mondwater" voor de hond wordt en wordt direct na het tanden poetsen gebruikt. Breng met een vingertop DENTAL HYDRO-GEL aan op de binnen- en buitenkant van de tanden en de tandhalzen. Prijs uw hond tijdens het tandenpoetsen en beloon hem erna, bijvoorbeeld met een wandeling.


Let op: het doorslikken van de HYDRO-GEL is geen probleem. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Raadpleeg uw dierenarts bij blijvende gebitsproblemen.


Samenstelling : water, natuurlijke geleermiddelen, anijszuur, Levulinezuur, hulp- en smaakstoffen (zijn natuurlijke stoffen)