Natulistic, natuurlijke producten en advies voor hond, kat en paard

T22 Nutram Grain-Free Turkey, Chicken & Duck Natural 1,8kg

Graanvrij, aardappelvrij,hypo-allergeen,hormoonvrij vlees,voor kittens en katten

T22 Nutram Grain-Free Turkey, Chicken & Duck Natural 1,8kg
23.95 *Prijzen zijn inclusief btw
T22 Nutram Total Grain-Free® Turkey, Chicken & Duck Natural Cat Food.

Ontwikkelt voor Katers, Poezen en Kittens

Een holistische, extra voordelig voedselrijk recept, dat het welzijn van uw dier van binnen uit verbetert.
Onze holistische aanpak begint met gezonde ingrediënten. Zoals een combinatie van lage glycemische linzen, groene erwten en kikkererwten hebben een bron van hoogwaardige eiwitten en gezonde koolhydraten.
Dit gecombineerd met een mix van Lijnzaad, rijk aan omega-3 vetzuren en Kurkuma, een bron van curcumine dit biedt hulp bij het stimuleren van het immuunsysteem. Nutram’s Optimum Combinations™ gaat verder en biedt Cranberries, een natuurlijke verzuurder en Selderij Zaden een effectieve diureticum gebruikt om de gezonde vloeistof op peil te houden. Samen met de juiste pH en matige as niveaus ondersteunt dit de gezondheid van de blaas. U kunt erop vertrouwen dat het de Ideale keuze voor uw huisdier is,  met deze voeding ontwikkelt uw  een goede gezondheid.

Optimum CombinationsTM zorgen ervoor dat uw huisdier de maximale voedingswaarde ontvangt van ieder ingrediënt, plus het voordeel van hun combinatie.

Dit vis-vrije recept voorziet katten en kittens in een rijk gevulde, speciaal gevormde voeding met veel hormonen-vrije verse kalkoen.
Nutrams granen-vrije kattenvoedingen zijn inventieve voedingen, met zorg ontwikkeld om huisdiereigenaren te voorzien in een voeding die zijn tijd vooruit is.
De recepten worden zorgvuldig vervaardigt in kleine series door professionals die volledig zijn opgeleid om in de hoogste kwaliteitsvoeding te voorzien.
Kies Nutram Granen-Vrij voor uw kat, voeding dat u kunt vertrouwen en kwaliteit die huisdieren proeven.
Vers vlees van hormonen-vrije kalkoen en kip bieden een hoog kwalitatieve bron van energie.

GEEN vis-ingrediënten en visolie, GEEN granen, GEEN aardappel, GEEN
GEEN kunstmatige conserveringsmiddelen.
Linzen, groene erwten en kikkererwten voor lage glycemische koolhydraten
een alleen gevogelte optie geen vis toegevoegd
Nooit aardappel of tapioca toegevoegd
 
Cranberries + Selderij Zaden voor Gezonde Blaas

De combinatie van Cranberries en Selderijzaden biedt ook ondersteuning aan de urinewegen. Cranberries, een natuurlijke verzuurder en Selderijzaden, een effectieve diureticum helpen een gezond vloeistof-niveau te bevorderen. Samen met de juiste pH- en gemiddelde as-niveaus wordt een gezonde blaas ondersteund.

Lijnzaad + Kurkuma voor Gezond Immuunsysteem

Lijnzaad, rijk aan omega-3 vetzuren en Kurkuma, een bron van Curcumine. Samen stimuleren deze twee een sterk Immuunsysteem.


Ingrediënten:
Kalkoenvlees (zonder bot) (21,6%), Kippenvleesmeel (21,2%), Linzen (11,3%), Hele eieren, Groene erwten (11,3%), Kikkererwten (11,3%), Kippenvet, Kippeneiwit, Eendenvlees (zonder bot) (1,2%), Lijnzaad (1,2%), Pompoen, Broccoli, Quinoa, Cranberry (0,20%), Granaatappel, Frambozen, Boerenkool, Zeezout, Witlofwortel (een bron van Prebiotica), Taurine, Yucca schidigera, Spinazie, Selderiezaad (0,01%), Pepermunt, Kamille, Kurkuma (0,002%), Gember, Gedroogde rozemarijn


*vitaminen en mineralen (vitamine E, vitamine A, vitamine D3, niacine, vitamine C, inositol, d-calcium-pantothenaat, thiaminemononitraat, riboavine, bètacaroteen, pyridoxine-hydrochloride, foliumzuur, biotine, vitamine B12-supplement, zinkproteïnaat, ijzersulfaat, ijzerproteïnaat, zinkoxide, koperproteïnaat, kopersulfaat, mangaanproteïnaat,
mangaanoxide, calciumiodaat, natriumseleniet)