Ecopets Urine Buster 500ml

Geur en vlek verwijderaar

Ecopets Urine Buster 500ml
9.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Heeft u last van urinevlekken of onaangename urinegeur van huisdieren?

Als uw huisdier op leeftijd komt, wordt dat probleem vaak groter. Daarnaast heeft bijvoorbeeld bij honden en katten de urine een extra functie zoals het afbakenen van het territorium.

De huidige schoonmaak producten die u gebruikt voor uw huisdieren om uw kattenbak te verschonen, de hondenbench te reinigen en zelfs volgekooien te schoon te maken kunnen vervangen worden door de nieuwste generatie veilige en biologische verantwoorde reinigingsmiddelen. Namelijk Probiotica producten. Deze producten reiningen op een andere wijze en bevatten een minimum aan (of geen) chemische stoffen die schadelijk voor uw huisdier of het mileu zouden kunnen zijn. Hieronder leggen we het uit.
Hoe werken Probiotica producten?

Probiotica producten bestaan uit een uitgekiende mix van veilige en goed afbreekbare, oppervlakteactieve stoffen in combinatie met biologische componenten. Deze oppervlakte actieve stoffen zorgen voor een snel schoonmaakresultaat, precies wat u mag verwachten van kwaliteitsproducten. De biologische componenten zorgen voor een extra aanpak voor langere tijd. Deze componenten maken enzymen aan die bewezen effectief zijn tegen eiwitten, koolhydraten, vetten en niet te vergeten ongewenste geurtjes. Door de toevoeging van deze componenten kan het aandeel oppervlakte actieve stoffen worden beperkt, wat ook het milieu ten goede komt. Probiotica producten vallen daarom onder de categorie microbiologische reinigingsmiddelen.
Microbiologische reinigingsmiddelen

Vrijwel overal in de natuur komen micro-organismen voor die van hun omgeving leven door de stoffen in de omgeving af te breken. Dit afbreken gebeurt door middel van enzymen die deze micro-organismen produceren. De enzymen worden voortdurend naar behoefte aangemaakt; is er meer vuil, dan maken de micro-organismen meer enzymen. Doordat de micro-organismen zichzelf continu vermenigvuldigen, is er sprake van een continue afbraak van hinderlijke stoffen. Dit vormt een waarborg voor een langdurige werking. De micro-organismen die de aanzet geven tot de uiteindelijke enzymvorming, vinden hun voedselbron in de biofilm.
Voordelen van Probiotica producten

   Past geheel in een modern concept van veiligheid en biologisch verantwoord werken
   Terugdringen van scherpe en gevaarlijke chemicaliën
   Veilig voor oppervlakten en gebruikers
   Problemen worden specifiek aangepakt
   Grondige nabewerking
   Kostenbesparend doordat één product meerdere functies heeft
   Risico van overdosering is sterk verkleind
   Onschadelijk voor alle materialen
   Niet irriterend
   Minder opslag
   Minder afval

Werking:

We kennen allemaal de geur van urine of uitwerpselen die huisdieren soms achterlaten. Of het nu kittens, puppies, vogels , honden of knaagdieren zijn. Veel mensen denken dat deze geuren en/of vlekken met huistuin en keukenmiddelen te verwijderen zijn, maar niets is minder waar. In urine zitten urinekristallen. Deze kristallen zijn de stank veroorzakers. Ecopets Urinegeur & Vlekverwijderaar laat deze kristallen voorgoed verdampen. Huis, tuin en keukenmiddeltjes lijken de stank te neutraliseren. De urinekristallen blijven aanwezig en waardoor de stankt sneller en heviger zal terugkeren.
Ingrediënten:

 <5% niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen, <5% parfums, methylchloroisothiazolinone en methylisothiazolinone.

Toepassing:
Ecopets Urinegeur- & Vlekverwijderaar is toepasbaar op alle soorten ondergronden en materialen: tapijt en vloerbedekking, vloeren/wanden van steen/hout/kunststof, alle meubilair en (reeds gewassen) textiel.

Ecopets Urinegeur- & Vlekverwijderaar is ook toepasbaar op geuren en vlekken van uitwerpselen en/of braaksel.

Attentie:
spuitnevel niet inademen (S23).
Uitsluitend op goed geventileerde plaatsen te gebruiken.

Gebruiksaanwijzing:
Neem eerst de geurbron weg (urine opdeppen) en spray de
Urinegeur- & Vlekverwijderaar vervolgens op de bevuilde plek. Laat de spray minimaal 10 minuten intrekken tot deze is opgedroogd. Wrijf de plek daarna op met een schone, vochtige doek.

In geval van oude en/of hardnekkige urinegeuren en -vlekken: Herhaal de behandeling en dek de plek na het insprayen af met plastic, zodat de Urinegeur- & Vlekverwijderaar minder snel verdampt. Laat de spray circa 45 minuten intrekken tot deze is opgedroogd. Wrijf de plek daarna op met een schone, vochtige doek.