True Hemp Cat Anti Hairball

Knapperige snoepjes tegen haarballen

True Hemp Cat Anti Hairball
3.95 *Prijzen zijn inclusief btw
True Hemp Cat Anti-Hairball

Als je kat last heeft van haarballen is dat erg onaangenaam, deze haarballen kunnen namelijk darmblokkades veroorzaken en zo een gezondheidsprobleem vormen voor je kat. Maar nu kun je je kat helpen met behulp van True Hemp Anti haarbal snacks, deze ondersteunen de vermindering van haarballen en zijn bovendien 100% natuurlijk!
Deze unieke formule bevat o.a. hennep, vijgen en erwtenvezels voor een gezonde spijsvertering. Bovendien zijn ze zeer smakelijk, lekker knapperig en hebben een zachte binnenkant.

• Hennepblad en hennepolie met natuurlijk voorkomende fyto-cannabinoïden en omega-3-vetzuren.
• Gemalen hennepzaad: een bron van voedingsvezels.
• Vijgen en erwtenvezels om een gezonde spijsvertering te handhaven en ter ondersteuning van het verwijderen van haarballen.
• Knapperige snoepjes in een formaat waar katten dol op zijn, een knapperige buitenkant en een zachte binnenkant om hun jachtinstinct na te bootsen en om tandsteen te verwijderen.

Samenstelling
Gedroogd pluimvee-eiwit (16%), verse kip (15%), aardappelmeel, aardappeleiwit, aardappelzetmeel, aardappelvlokken, pluimveevet, gedroogde lever, cellulose, hennepolie (4%), gehydrolyseerd eiwit, hennepzaad (2%), hennepblad (gedroogd en gemalen, 1%), vijgen (0,5%), erwtenvezel, omega 3-vetzuren, omega 6-vetzuren, antioxidanten, lecithine.