HELTIE Dog Kruidnagel 125ml

Ondersteuning van het ECS-systeem

HELTIE Dog Kruidnagel 125ml
27.95 *Prijzen zijn inclusief btw
HELTIE dog® Kruidnagel
Ondersteuning van het ECS-systeem

HELTIE dog® Kruidnagel bevordert het natuurlijk afweersysteem, zorgt voor vitaliteit en is een natuurlijke rustgever. Daarnaast ondersteunt het de algemene stofwisseling en kan het worden ingezet bij een gevoelige huid.

  • Lage dosering en prijs per dag
  • Ter ondersteuning van het ECS-systeem
  • Ter ondersteuning van de algehele weerstand
  • Bevat 10% cannabinoïden uit kruidnagelplanten


HELTIE dog® Kruidnagel is rijk aan cannabinoïden (10%) en ondersteunt daardoor het endocannabinoïdesysteem (ECS-systeem). Dit product is gemaakt van diverse soorten kruidnagel en bevat doordaar een wijde variatie aan cannabinoïde waardoor de werking zeer uitgebreid is.
Het ECS-systeem

Elk zoogdier heeft een endocannabinoïdesysteem, zo ook honden. Dit systeem is de signaalgever van het lichaam en helpt problemen in het lichaam op te sporen en op te lossen. Op celniveau worden problemen gesignaleerd en doorgegeven aan de hersenen waardoor de juiste acties kunnen worden genomen door het lichaam.
Kruidnagel zeer breed toepasbaar

Helaas is het vanwege wetgeving niet toegestaan om precies aan te geven waarvoor HELTIE dog® Kruidnagel allemaal ingezet kan worden. Neem voor specifieke vragen daarom gerust contact met ons op. Maar HELTIE dog® Kruidnagel is zeer breed toepasbaar, zo is het in te zetten:

- ter ondersteuning van het ECS systeem
- bij een gevoelige huid
- als er pollen in de lucht zijn
- ter ondersteuning van het afweersysteem
- ter behoud van soepele gewrichten
- ter ondersteuning van de spijsvertering

Dosering & Toepassing:
HELTIE dog® Kruidnagel mag als topdressing over elk soort hondenvoer worden verstrekt. Kruidnagel heeft een sterke geur en smaak. Wij raden daarom altijd aan om de dosering heel rustig op te bouwen! Bij moeilijke eters kan het eventueel met een spuitje/pipet direct in de bek van de hond worden gegeven.

Dosering: 1 ml per 50 kg lichaamsgewicht per dag (1 ml bevat 25 druppels, dus 1 druppel per 2 kg lichaamsgewicht)

Wij raden aan om er een doseerpipet bij te bestellen voor een gemakkelijke dosering.

Ingrediënten
Kruidnagelextract en Glycerine