Samenwerking met deskundigen

Er is meer nodig dan voeding alleen, om de gezondheid van jouw dier optimaal te houden. Het is een totaalpakket, waarbij professionals horen samen te werken en door te verwijzen waar nodig. Hierdoor heb ik langzaam aan een heel fijn team van deskundigen in mijn netwerk samengesteld. Hieronder de lijst van deskundigen voor jouw hond, kat of paard.

Rianne Engel van www.engeldierfysio.nl Erkend fysiotherapeut voor honden, paarden en zelfs katten. Zij komt aan huis/stal.
Wij worden door de dokter doorverwezen naar een fysiotherapeut zodra wij lichamelijke ongemakken ervaren in onze spieren/pezen/gewrichten, als revalidatie na een operatie, voor onderhoud bij sport, of we maken zelf makkelijk een afspraak. Helaas weten veel mensen niet dat dit ook allemaal mogelijk is voor hun trouwe viervoeter.
Dieren zullen in het wild nooit laten zien dat ze ergens last van hebben, dit is namelijk een teken van zwakte. Als jouw dier dus verandering laat zien in bewegen, betekent dit dat er écht iets aan de hand is. Door bij tijds naar een dierenfysiotherapeut te stappen, kun je onderliggende problemen snel onderscheppen en voorkom je erger letsel.

Deborah Droog van www.debsvisie.nl Geduldige en gedreven barefoot hoefbekapper voor paard en pony.
Een barefoot (blootvoets) bekapper heeft als doel de natuurlijke slijtage na te bootsen die de hoeven zouden hebben ondervonden als het paard genoeg kilometers had afgelegd over een gevarieerde ondergrond.

Diana Pilmeijer van www.defluisteringinjou.nl Voor een healing en reading voor jouw dier.
Je voelt dat er iets met jouw geliefde dier aan de hand is, maar je kunt de vinger er maar niet op leggen. Je bent al naar de dierenarts geweest (of wellicht nog niet), de voeding is goed, je doet zo je best, maar toch is er iets? Altijd al willen weten hoe jouw dier zich voelt? Diana is de brug tussen jou en jouw dier en kan d.m.v communicatie op afstand jou en je dier helpen. Haar readings en healing gaan tot op diep niveau en helpen jou en jouw dier weer veel verder op weg.

Annemiek Macleane-van Deursen van www.kavika.nl Voor een positieve training (clickertraining) met jouw paard. Annemiek: ''Ik begeleid jou en jouw paard met positieve bekrachtiging, dit betekent dat we het paard belonen voor datgene wat hij goed doet, dit kan met voer, maar ook met kriebels of iets anders wat je paard als belonend ervaart. Doordat je aan je paard verteld wanneer en wat hij goed doet, groeit hij in zijn zelfvertrouwen en zijn enthousiasme om op zoek te gaan naar het goede gedrag.