Leveringsvoorwaarden

Natulistic®

Splijtbakweg 28b
1333 HK Almere

Tel: 036 523 03 22
Mobiel: 06-16401369

www.natulistic.nl
info@natulistic.nl

Bankreknr: NL11RABO0313981388

KvK nr: 67219039

Tijdens de openingstijden van de winkel zijn wij op het vaste telefoonnummer bereikbaar.


* Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en of diensten en of overige gesloten overeenkomsten van Natulistic met afnemers van deze producten en of diensten dan wel diegene die een overeenkomst met Natulistic is aangegaan.
Door te bestellen via de website, e-mail, telefoon of op enige andere wijze ga je een overeenkomst aan met Natulistic en geef je te kennen dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden.
Natulistic heeft het recht om de verkoopvoorwaarden te wijzigen.
Alle goederen blijven eigendom van Natulistic tot de volledige betaling van de bestelling heeft plaatsgevonden.
Alleen correct ingevulde bestelformulieren worden in behandeling genomen. Bij twijfel over de juistheid van de door de klant verstrekte gegevens, heeft Natulistic het recht de bestelling niet in behandeling te nemen, dan wel melding te maken bij de internetprovider in geval van misbruik of fraude.
Levering van artikelen vindt plaats zolang de voorraad strekt. Indien een product niet voorradig blijkt te zijn, nemen we contact met u op.
Niets van deze site mag door derden gebruikt worden zonder toestemming vooraf vanuit Natulistic. Alle rechten van deze site, zowel het logo, de teksten als overige afbeeldingen zijn voorbehouden aan Natulistic.
U kunt ons bereiken door contact te leggen via e-mail of via telefoon.

* Annuleren
Als particulier consument heeft u het recht binnen een termijn van 7 dagen de bestelling te annuleren.
Ruilen van producten binnen 10 dagen met originele aankoopbon, uitgezonderd speciaal voor u bestelde producten.
Uitgezonderd geneesmiddelen en aangebroken producten.

* Prijzen en verzendkosten
Alle producten zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten.

Natulistic is gerechtigd de voorwaarden te wijzigen.

Wij bezorgen aan huis in overleg met u over welke dag en welke tijd. Er wordt altijd ná 17:00 bezorgd, zodat u eigenlijk altijd weer thuis bent. Pinnen aan de deur is mogelijk.
* Bestellingen tot €35; €3,50 bezorgkosten (in Almere).
* Bestellingen vanaf €35,-  gratis bezorging (in Almere)
* Leveringen in Lelystad zijn niet gratis. Houdt hier rekening mee. Bij leveringen boven de 60 euro zijn de bezorgkosten 3 euro. Onder de 60 euro is het 6 euro.

(zelf ophalen is altijd mogelijk binnen de openingstijden).


Pakketten opsturen doen wij eigenlijk niet, maar het is geen probleem. Hier komen dan wel altijd de vaste verzendkosten van PostNL bij.
Tarieven zijn afhankelijk van gewicht/formaat van het pakket. Na uw bestelling krijgt u een mail van ons met welke verzendkosten er nog bij komen. Let op: deze worden niet standaard berekend door de website, houdt hier dus rekening mee. Bel of mail gerust voor meer informatie als u twijfelt.
--> LET OP: vers vlees wordt niet per post verstuurd.

Tarieven verzending:
- LET OP: Per zak paardenvoeding zwaarder dan 14kg, worden er verzendkosten gerekend van € 6,95 per stuk. Dit is helaas omdat de zakken zwaar zijn en je dus al snel boven de 30 kilo uitkomt bij 2 zakken. Deze worden niet standaard berekend door de website, houdt hier dus rekening mee.
- Pakket tot 23 kilo                € 6,95
- Pakket vanaf 23kg tot 30kg        € 13,23
Pakketten boven de 30 kilo worden verdeeld in meerdere pakketten.


Natulistic is gerechtigd prijzen tussentijds aan te passen. Prijsinformatie op papier dan wel elektronisch is ondergeschikt aan de magazijnprijs die wordt weergegeven op de factuur.
Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen is Natulistic bevoegd de op de internetsite vermelde prijzen en de verdere voorwaarden te wijzigen.
Alle prijzen zijn inclusief kosten van verpakking en BTW, exclusief eventuele kosten van bezorging.


* Betaling
U kunt ons contant, per pin (mobiel pinapparaat) betalen bij bezorging van de producten, of via vooruitbetaling per bank.
Kiest voor u voor ''zelf betalen per bank overschrijving'', kunnen de artikelen bezorgd worden of opgehaald worden in onze winkel, als de betalig bij ons binnen is.

* Privacy
Indien u een bestelling plaatst via onze website bewaren wij uw emailadres en persoonlijke adresgegevens.
Deze informatie wordt gebruikt om u op de hoogte te stellen van updates van onze website en om u te informeren over de voortgang van uw bestelling.
Uw persoonsgegevens worden uitsluitend intern gebruikt en worden niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.


* Aansprakelijkheid
Natulistic® kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor veranderingen in de gezondheid van uw (huis)dier ten gevolge van het gebruik van de producten.
Bij twijfel over de gezondheidstoestand en capaciteiten/conditie van uw (huis) dier dient u uw dierenarts te raadplegen.
De op de website genoemde gewichten/maten/aanbevelingen, zijn uitsluitend als indicatie bedoeld. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
De aansprakelijkheid van Natulistic is altijd beperkt tot het bedrag van de bestelling/overeenkomst minus eventuele gemaakte (bezorg)kosten.

Overige bepalingen
In geval afzonderlijke in deze voorwaarden opgenomen bepalingen geheel of gedeeltelijk hun werking zouden verliezen, zal dit geen consequenties hebben voor de geldigheid van de overige bepalingen van deze voorwaarden.

Akkoordverklaring
Met het versturen van uw order verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden.