Carnis Zeewier 250g

Goede pigmentatie, huid&vacht, spijsvertering

Carnis Zeewier 250g
5.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Carnis IJslands Zeewier

Gedroogd en fijn gemalen IJslands zeewier is een aanvullend diervoeder, een  100% natuurproduct zonder toevoegingen.
Van nature is zeewier een rijke organische bron van gemakkelijk opneembare mineralen, sporenelementen, vitaminen en aminozuren.

Het dagelijks toevoegen ervan aan de voeding van uw dier, bevordert de algemene stofwisseling.

IJslands zeewier heeft als voordeel ten opzichte van andere zeewieren dat het een zuiver zeewier is zonder zware metalen.

Zeewier kan een positief effect op de pigmentatie hebben en kan de samenstelling van het speeksel beïnvloeden, zodat vorming van tandsteen kan worden voorkomen en reeds bestaande afzettingen worden opgelost.

Tevens kan het bijdragen aan betere pigmentatie van vacht & huid en een optimalisatie van de spijsvertering van uw dier.
U kunt het gedroogde zeewier toedienen door het zeewier door het voer van uw dier te mengen of eventueel een beetje vochtig maken.

De aanbevolen dagelijkse dosering:
Kleine honden en katten > 15kg – ½ theelepel/dag
Honden > 30 kg – tot 1 theelepel/dag
Honden > 80 kg – tot 2 theelepels/dag

Zeewier bevat:
Vitamines: A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, K.
Mineralen: jodium, sulfaten, fosfaten, chloor, natrium, kalk, magnesium, aluminium, ijzer, mangaan, koper, selenium, kalium.

Analyse:
Ruw eiwit 10%
Ruwe celstof 3,8%
Ruw vet 2,4%
Ruwe as 25%

Vanwege het Jodiumgehalte in zeewier adviseren wij u om een kuur in te stellen, bijvoorbeeld 1 maand voeren, dan 1 maand niet. Zeewier minder geschikt voor dieren met schildklierprobleem.