PUUR Pollen 50ml

Bij stuifmeel, gras- en boompollen allergie

PUUR Pollen 50ml
19.95 *Prijzen zijn inclusief btw
PUUR Pollen Bij Allergie voor huisstofmijt, stuifmeel, pollen. Geeft pollen minder kans, heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen. Helpt bij een gevoelige huid en ondersteunt het herstellend vermogen.

Samenstelling: Verdunde extracten van grassen en stuifmeel van onder andere acacia, berk, beuk, bijvoet, doddegras, eik, Engels raaigras, es, ganzenvoet, gerst, guldenroede, haver, hazelaar, hop, iep, linde, maïs, madeliefje, olijfboom, paardenbloem, populier, rogge, tarwe, vlier, wilg, zachte haver en zwenkgras. Met een verdunning van huisstofmijt en farinaemijt.


Gebruik:
Gedurende de eerste drie weken 1 x per 5 dagen een dosis. Daarna 1 x per 3 weken een dosis tot het einde van het pollenseizoen.

Dosering:
- Hond 10 - 15 druppels
- Kat 5 druppels
- Paard 15 - 20 druppels

20 druppels is circa 1 ml

Geef PUUR Pollen minimaal gedurende 1 pollenseizoen. Indien nodig 2 seizoenen.


Toediening:
Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Indien de kat de druppels niet accepteert, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden aangbracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

PUUR Pollen kan zonder problemen gecombineerd worden met andere middelen. Het is aan te bevelen om bij aanvang van de toediening het reinigingen van het lichaam te stimuleren met een Detox kuur. De huid kan uitwendig worden verzorgd met TAP Wondzalf.