Van Eeuwen Snuit&Keel (T.A.P. Hoesten&Niezen) 50ml

Voor gezonde luchtwegen en weerstand

Van Eeuwen Snuit&Keel (T.A.P. Hoesten&Niezen) 50ml
18.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Van Eeuwen Snuit&Keel een natuurlijk hulpmiddel ter ondersteuning van de luchtwegen.

Ademhalingsproblemen kunnen zeer vervelend zijn voor de algehele gezondheid van het dier. Voor een hond heeft de ademhaling diverse functies. Natuurlijk om het lichaam van zuurstof te voorzien maar ook het regelen van de lichaamstemperatuur.

Klachten passende bij kennelhoest:
* Harde droge hoest waarbij het lijkt alsof het dier moet kokhalzen.
* Dieren eten vaak minder en worden minder actief

Ook katten kunnen last hebben van hun luchtwegen. Van Eeuwen Snuit&Keel versterkt de eigen afweer. Ook verzacht het gevoelige ogen en voorkomt het verdere ongemakken.

Het verbeteren van de gezondheid van het slijmvlies en het verhogen van de algehele weerstand zorgt dat klachten verminderen.  Van Eeuwen Snuit&Keel bevat zorgvuldig geselecteerde plantextracten en mineralen die de luchtwegen ondersteunen. Ook draagt het middel bij aan een betere weerstand wat de basis is van een gezond lichaam.

Ui (Allium cepa): ondersteunt bij kriebel in de keel en houdt de keel schoon.
Ronde zonnedauw (Drosera rotundifolia): werkt luchtwegverwijdend en dempt de prikkel. Er ontstaat meer ruimte om vrijer te ademen.
Echte tijm (Thymus vulgaris): bevat o.a. de werkzame stoffen thymol en phenol. Deze hebben een ontspannende werking op keel en slijmvliezen. Ze bevorderen een schone keel.
Rode zonnehoed (Echinacae angustifolia): hierdoor wordt het eigen afweersysteem gestimuleerd en wordt herstel van gevoelige slijmvliezen bevordert.

Overige werkzame plantextracten zijn Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis), Moerasspirea (Filipendula ulmaria) en het mineraal Kalium sulfuricum.

Gebruik: 2x daags, 4 weken. In sommige gevallen zal gebruik voor langere tijd achter elkaar of 2 á 3 keer per jaar een kuur nodig zijn voor een optimaal resultaat.
Hond: 10 - 20 druppels per dag
Kat: 10 druppels p.d.
Overige kleine huisdieren: 4 - 10 druppels

Aanvullend diervoeder voor de hond. Toedienen direct in de bek of door het voer. Het kan gebeuren dat klachten kortstondig verergeren. Dat is niet erg! Het lichaam wordt aangezet tot actie. Op deze manier wordt een gezonder lichaam gevormd. Voor de lange termijn. De eigen kracht van het dier mag zich laten zien! Indien gewenst kan de eerste dagen de dosering gehalveerd worden. Kijk goed naar de behoefte van jouw dier.
Natuurlijke middelen van Van Eeuwen bezitten veel potentie. Ze vragen commitment en geduld van de dierbezitter. Heeft jouw dier maanden of zelfs jaren klachten? Gun jij jouw dier verlichting van dit ongemak? Weet dat het een poosje kan duren voordat het gewenste resultaat merkbaar is. Omdat het lichaam zélf aan het werk gaat zal jouw maatje uiteindelijk sterker worden.