T.A.P. Propolis 20ml

Bescherming bij verkoudheid, hoesten, griep en andere virussen

T.A.P. Propolis 20ml
10.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Propolis kan gebruikt worden als een veilig, non-toxisch voedingssupplement en blijkt nuttig voor bescherming tegen verkoudheid, hoesten, griep en andere virussen.
Het blijkt ook effectief te zijn bij:
Keelpijn: Neem vijf tot vijftien druppels Propolis op volkoren brood of gebruik het als gorgeldrank.
Ademhalingsproblemen: hoestbuien, verkoudheid, astma, bronchitis, verstopte holten.
Ontstoken lippen/tandvlees/tanden/kiezen en andere mondverzorgings- problemen: gebruik de druppels als een gorgeldrank, of drink het met kruidenthee (desgewenst met toevoeging van honing).
Huidbehandeling: smeer het gebied direct in met Propolisdruppels.
Goed tegen acne. Kan nuttig zijn voor de behandeling van eczeem, herpes, psoriasis.

OPMERKING:
PROPOLIS is rijk aan onverzadigde vetten, etherische oliën, natuurlijke hars en balsem, aminozuren en spoorelementen zoals ijzer, koper, magnesium, zink en vanadium. Vitaminen zijn volop aanwezig zoals B-complex en de vitamine E, C, H en P en de pro vitaminen A. Bijzondere aandacht verdient het flavonoïde gehalte in PROPOLIS. Dit is vele malen hoger dan in een sinaasappel. Er wordt aangenomen dat flavonoïden een snelle oxidatie van vitamine C voorkomt met als resultaat dat de weerstand van het organisme wordt verhoogd. Grofweg stelt de wetenschap dat PROPOLIS is opgebouwd uit diverse harsen, balsems, wassen, vluchtige oliën en pollen. PROPOLIS is derhalve een rijke bron van natuurlijke mineralen en vitamines

Dosering:
grote hond 2 x daags 8 druppels
kleine hond/kat 2 x daags 4 druppels
kleinere dieren 2 x daags 2 druppels