Van Eeuwen Analzan 100ml (T.A.P. Klieren)

Overvolle anaalklieren, bij hoesten

Van Eeuwen Analzan 100ml (T.A.P. Klieren)
29.95 *Prijzen zijn inclusief btw
De hond heeft 2 anaalklieren, vlak onder de anus. Een links- en een rechtsonder Deze klieren scheiden een olieachtige vloeistof af, die licht bruin van kleur is en via twee buisjes naar buiten komt als de ontlasting het lichaam verlaat. Als de hond probeert te poepen en het gebied rond de anus gaat likken, dan is het mogelijk dat er iets aan de hand is. Andere symptomen van anaalklierontsteking zijn dat de hond zijn achterwerk over de grond sleept of dat er duidelijk zwellingen te zien zijn op de plaats van de anaalklieren. Als de anaalklieren vol zijn, kan men ze legen.
Dit zal de hond verlichten.

T.A.P. klieren is een hulpmiddel bij de behandeling van overvulde en ontstoken anaalklieren (T.A.P. klieren kan door zijn samenstelling tevens gebruikt worden bij chronische bronchitis en chronische keelontsteking) als de klieren opgezet zijn is dit vaak een teken van te weinig weerstand en zetten de klieren en lymfe op of verharden. Tevens is T.A.P. klieren inzetbaar bij alle klierproblemen in het lichaam, bv een vergrootte prostaat.

SAMENSTELLING:
Phytolacca - klierverharding
Sulfur - chronische ontstekingsprocessen
Silicea - klierzwellingen
Echinacae - weerstand
Plantago - Slijmvliesbeschermend
Alcoholgehalte 32%

DOSERING
T.A.P. klieren toedienen door het voer, via het drinkwater of rechtstreeks in de bek. lukt het niet dan op een schijfje worst de druppeltjes in laten trekken
Hond; 2 x daags 20 druppels en bij b.v. kennelhoest
Kat; 2 x daags 15 druppels (luchtwegproblemen) niesziekte
Knaagdieren; (luchtweg problemen) naar gelang de grootte van het dier 2 x 1 tot 3 Druppels

Een kuur duurt normaal 4 weken, is het probleem niet over of verbeterd dan nog een kuur.

Tenzij de dierenarts anders voorschrijft.

20 druppels is ca. 1 ml.