Van Eeuwen Fit en Sterk Multivitamine 100ml

Weerstand,vitaliteit, eetlust,versterkt in herstelperiode. Evenwichtige groei.

Van Eeuwen Fit en Sterk Multivitamine 100ml
11.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Als een onontbeerlijke voedingsstof in de normale voeding ontbreekt, wordt de algehele gezondheid en het prestatievermogen van het dier aangetast.
Het dier wordt zwakker en uiteindelijk ziek. Dankzij de volwaardige samenstelling is T.A.P. Fit & Sterk het ideale voedingssupplement. Het opbouwmiddel, rijk aan vitale stoffen, bevordert de spijsvertering en verhoogt de opname van voedingsstoffen uit de reguliere voeding. De werkzame stoffen zijn in een biologisch evenwichtige verhouding aanwezig en worden opgenomen naar behoefte. Ze versterken het organisme en bevorderen de stofwisseling.
T.A.P.Fit & Sterk verhoogt de weestand en de vitaliteit. (stresssituatie, sport en show, herstel na ziekte) Het is eetlust bevorderend en versterkend in herstelperiodes (na ziekte of operatie, zwangerschap en voeden) Het bevordert een evenwichtige groei en zorgt voor een gezonde huid en een glanzende vacht.

SAMENSTELLING:
Saccharomyces cerevisiae,
Moutextract, bijenhonig en sinaasappelsap
Plantaardige eiwitten, vetten en koolhydraten
11 Vitaminen, 19 Mineralen (w.o. calcium, fosfor, ijzer en selenium)
18 Aminozuren (w.o. 7 essentiele)
Nucleïnezuur en gefermenteerde plantengisten

DOSERING:
T.A.P. Fit & Sterk toedienen door het voer, via het drinkwater of direct in de bek. lukt het niet dan op een schijfje worst de druppeltjes in laten trekken

2x daags:
Hond;
* klein ½ - 1 theelepel (2,5 - 5 ml)
* groter 1 - 2 eetlepels (5 - 10 ml)
Kat; ½ - 1 theelepel (2,5 - 5 ml)
Knaagdieren; ½ - 1 theelepel (2,5 - 5 ml)
Vogels: 0.5 ml. tot 5 ml direct in de bek ingeven via een pipetje of via vers drinkwater
Reptielen: naar grote 0.5 ml – 10 ml
Vissen: doe op een eetlepel zoveel voer, dat dit binnen enkele minuten op is, druppel hier 5 tot 20 druppels Fit & Sterk op, laat dit goed intrekken en geef dit de vissen te eten.