Van Eeuwen Gewrichten/HD 100ml

Ter ondersteuning bij de conditie van het beenderstelsel

Van Eeuwen Gewrichten/HD 100ml
29.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Een hond met misvormde gewrichten zal bij normaal gebruik van de heupgewrichten last krijgen van ontsteking en aftakeling in verschillende gradaties, Zo wordt b.v. heupdysplasie veroorzaakt door een misvorming van het heupgewricht. De kop van het dijbeen (de bal) wrijft daarbij over de kom, die aldus na verloop van tijd gaat slijten. Dit is pijnlijk voor de hond en kan dan moeilijk lopen.
De ontwikkeling van het heupgewricht vindt hoofdzakelijk plaats als de pup zo'n 14 – 16 weken oud is. In deze fase van het leven groeien de pups meestal zeer snel. Vooral grotere rassen is het aan te bevelen in de groeiperiode,TAP Fit & sterk te geven, daar dit een geleidelijke groei bevordert.
Gebruik T.A.P. Gewrichten / HD ter preventie/behandeling van Heupdysplasie. Het beste resultaat verkrijgt men als Gewrichten/HD samen met Duivelsklauw wordt gegeven Ook uw aandacht voor het volgende:
Een slechte conditie en een slechte stofwisseling kunnen aanleiding geven tot het ontstaan van een afwijkende structuur in een of meerdere beenderen Door de regulerende werking op de bloedtoevoer naar de botten en de kalkstofwisseling is T.A.P. Gewrichten / HD een uitstekend hulpmiddel ter ondersteuning bij de conditie van het beenderstel, botaandoeningen die gepaard gaan met woekeringen of veranderingen van de botstructuur.
Geef, tenzij de dierenarts anders voorschrijft, niet zomaar een pijnstiller. Het kan n.l. een onterecht gevoel van veiligheid geven, waardoor hij de betreffende gewrichten toch gaat gebruiken en daarmee nog meer letsel aanricht.

SAMENSTELLING:
Harpagophytum officinalis - afdrijvend
Viscum album - regulatie bloeddruk
Arnica montana - weefselherstellend
Calcium carbonicum - regulatie kalkstofwisseling
Helix Hedera - emfyseem
Symphytum off. - herstel weefsels
Urtica urens - bloedzuiverend
Alcoholgehalte 32%

DOSERING:
T.A.P. Gewrichten / HD toedienen door het voer, via het drinkwater of direct in de bek. Lukt het niet dan op een schijfje worst de druppeltjes in laten trekken
Hond - 2 x daags 25 druppels
Kat - 2 x daags 20 druppels
Knaagdieren; naar gelang de grootte van het dier 2 x daags 1 tot 5 druppels.

OPMERKING:
Een kuur duurt normaal 4 weken, is het probleem niet over of verbeterd dan volgt nog een kuur.
Bij oudere dieren is het vaak aan te bevelen om Duivelklauw de rest van zijn of haar leven te blijven geven. En het tinctuur Gewrichten / HD een of meerdere kuren per jaar.

Tenzij de dierenarts anders voorschrijft.

20 druppels is ca. 1 ml.