Van Eeuwen Urizan 50ml (T.A.P. Blaas en Nier)

Blaas-, nier gruis/stenen, helpt urineproductie toenemen, ontstoken urinewegen,hond,kat,knaagdier

Van Eeuwen Urizan 50ml (T.A.P. Blaas en Nier)
18.95 *Prijzen zijn inclusief btw
De nieren verwijderen het afval uit het lichaam dat o.a. ontstaat door de vertering van eiwitten.
Deze organen regelen o.a. ook de vochthuishouding.
T.A.P. Blaas & Nier helpt bij het regelen van deze vochthuishouding.
Zo doet Rubia Tinctorum een spontane oplossing en uitscheiding van nier- en blaasgruis en stenen bevorderen. Tevens helpt 't vorming van nieuwe stenen te voorkomen.
Solidago helpt de urineproductie toenemen en Faxinus excelsior helpt tot genezing van ontstoken urinewegen.
De oorzaak is vaak in een slechte vochthuishouding, en het vasthouden van afvalstoffen waar onder moeilijk verteerbare eiwitten te zoeken.

SAMENSTELLING:
Fraxinus excelsior - adstringerend, ontstekingsremmend
Rubia tinctorum - nier- en blaassteen oplossend
Solidago virgaurea - antiseptisch
Ledum Palustre - reuma Jicht
Petroselium Crispum - vochtafdrijvend
Plantago - slijmvliesbeschermend
Alcoholgehalte 32%

DOSERING:
T.A.P. Blaas & Nier toedienen door het voer, via het drinkwater of direct in de bek. Lukt het niet dan op een schijfje worst de druppeltjes in laten trekken.
Hond; 2 x daags 20 druppels
Kat; 2 x daags 15 druppels
Knaagdieren; Naar gelang de grootte en de leeftijd van het dier 2 x daags 1 tot 5 druppels

Tenzij de dierenarts anders voorschrijft.

20 druppels is ca. 1 ml.

In de hieronder staande tekst wordt gedetaileerd uitleg gegeven over de manier waarop de TAP tinctuur producten worden gemaakt en wat van belang is bij het gebruik van tincturen. Deze tekst is dus voornamelijk bedoeld voor de mensen die extra informatie willen over de tincturen. Eenvoudig uitgelegd is een tinctuur een alcoholische oplossing van kruiden om zo de werkende stoffen het beste te kunnen isoleren en behouden.

Natuurlijke middelen voor gezelschapsdieren. De basis van deze tincturen zijn bijzonder in die zin dat, in tegenstelling tot de meeste kruiden op de dag van vandaag, het extraheringsproces van T.A.P.- kruiden nog steeds plaatsvindt zoals 100 jaar geleden, in grote glazen stolpen. Ook het vervaardigen van de mengsels geschiedt nog steeds, i.p.v. machinaal, ambachtelijk met een speciale 'draaitechniek' met de hand.

Alle T.A.P. oertincturen, uit Zwitserland afkomstig, worden volgens de HAB 2000 methode en PIC/S/GMP vervaardigd. Het spreekt voor zich, dat deze methode de kwaliteit van het eindproduct ten goede komt. Indien nodig, worden deze verdund met (drink)water of rechtstreeks in de bek van uw dier gegeven.

De juiste combinatie van kruidenextracten werkt mee aan een goed fysiologisch evenwicht.

Door de samenstelling zijn T.A.P. Tincturen orgaan gericht. In veel gevallen kunnen T.A.P. Producten uitstekend preventief gebruikt worden.

T.A.P. Tincturen behouden gedurende 5 jaar in gesloten verpakking hun werkzaamheid.

Eenmaal geopend, is het nog enige maanden te gebruiken. Het is mogelijk dat op den duur een troebeling kan ontstaan. Dit is een volkomen naatuurlijk proces, dat de kwaliteit van het product niet beïnvloed. Licht schudden en de troebeling wordt homogeen. Koel en droog bewaren, buiten invloed van direct zonlicht houden.
Het gebruik van Phytotherapeutische producten;

Afhankelijk van de klacht kan na inname van het product binnen 15 minuten al resultaat te zien zijn. (b.v. bij de darmen)

Toediening;

Het middel in de mond of in de bek met een klein spuitje (zonder naald) onder de tong aanbrengen. Is dit niet mogelijk dan in de mond/bek spuiten, of over het voer verdelen, b.v. bij knaagdieren en vogels. Bij honden en/of katten kan men de druppels op een schijfje worst verdelen. Via het drinkwater is ook mogelijk indien de hoeveelheid in één keer wordt opgenomen.

Bij voorkeur ongeveer 15 minuten voor het eten toedienen.

Zijn het problemen die al jaren duren, of bij oudere dieren, dan kan het resultaat enkele weken uitblijven.
Belangrijk!

Als de klachten verergeren dan is het middel te sterk. Geef dan de helft van de voorgeschreven dosis gedurende enkele dagen. Als het nodig is, dit nogmaals halveren. Hierna gaat u op dezelfde manier weer terug naar de begin-dosis.

Is het probleem over dan kunt u stoppen. Afbouwen kan maar is niet noodzakelijk.

Dit zijn enkele richtlijnen om te begrijpen, hoe de tincturen werken. Afhankelijk van het probleem, zal de eigenaar dit naar eigen inzicht zelf kunnen bijsturen.