Barca Premium adult 20kg

Tarwegluten vrij, voor honden met een normale tot hoge activiteit

Barca Premium adult 20kg
53.70 *Prijzen zijn inclusief btw
Barca Premium Adult is een koudgeperst droogvoer bestaand uit een uitzonderlijke goede samenstelling van alleen hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. Hierdoor is de smakelijkheid en opname blijvend goed en de vertering uitstekend, waardoor de hond weinig en stevige ontlasting heeft.

Door de hoge energetische waarde heeft Barca Premium een laag voedergebruik.

Barca Premium bestaat uit een `vaste formule`, dat wil zeggen dat altijd dezelfde ingrediënten worden gebruikt. De vetten, eiwitten, vitaminen, sporenelementen en mineralen komen door het persen niet onder hoge verhitting te staan, waardoor deze optimaal worden behouden. Barca Premium bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen of vulmiddelen die geen waarde toevoegen aan het welzijn van de hond.

Kortom de voordelen van Barca Premium:
- Hoge acceptatie.
- Hoge verteerbaarheid.
- Weinig en compacte ontlasting.
- Enkel natuurlijke ingrediënten.
- Geen tarwe gluten.

De voorouders van onze honden leefden in het wild en kozen hun voedsel uit wat de natuur hen te bieden had. Dit waren allerlei prooidieren, zowel gevogelte als viervoetige dieren, maar ook kruiden en vruchten. Door hun natuurlijke aanleg en goed ontwikkelde instinct wisten ze feilloos aan te voelen wat ze nodig hadden voor het in stand houden van een gezond lichaam en een goede algehele conditie. Zo is dat eeuwen lang doorgegaan en zo gaat het in het wild nog steeds.

Onze gebruiks- en gezelschapshond kan vandaag de dag niet zelf meer zijn eigen voedingspatroon samenstellen, hierdoor krijgt onze hond vaak teveel of te weinig van bepaalde voedingstoffen. Door langdurige onderzoeken is in de loop der tijd veel kennis en deskundigheid verzameld over onze honden en de voeding voor hen.

Speciaal ontwikkeld voor volwassen honden met een normaal tot hoog activiteitenniveau. Bevordert een gezond lichaam en het algehele welzijn.

Ingredienten:
Granen (ontsloten en zonder tarwe), plantaardige bijproducten, vlees en dierlijke bijproducten, olien en vetten, suiker en mineralen.