Carnis gestoomde worst Paard 400g

Handig voor op vakantie of onderweg

Carnis gestoomde worst Paard 400g
6.25 *Prijzen zijn inclusief btw
Carnis houdbare vleesworst Paard is een volledig gestoomde vlees voeding, worst van één diersoort. Als dagelijkse maaltijd of als verantwoord tussendoortje als snack/beloning. Ideaal voor op reis of op vakantie.

Onze gestoomde vleesworsten zijn een volledige hondenvoeding gemaakt van heerlijk gestoomd eenden-, kippen-, konijnen-, paarden- of rundvlees. Je kunt de worsten inzetten als dagelijkse maaltijd, maar ook voeren in combinatie met droogvoeding of als vervanging van diepvries vlees. Door het handzame formaat ideaal in te zetten als voeding tijdens vakanties. De onweerstaanbare smaak, maakt de voeding ook zeer geschikt voor kieskeurige eters.

De worst is gemakkelijk in plakjes of blokjes te snijden en is daardoor ook te gebruiken als beloning of als vulling voor voerpuzzels en hersenwerkjes.

Samenstelling: 75% paard (paardenvlees, -long, -maag, -lever en -nier), vitamine- en mineralenmix

Voedingsadvies per dag:
1 – 5 kg:        90 – 300
5 – 10 kg:        300 -  500
10 – 20 kg:        500 – 840
20 -  30 kg:        840 - 1140

De hoeveelheid voeding vermeld in de tabel zijn richtlijnen en is onder meer afhankelijk van de leeftijd, ras, grootte en activiteit van de hond. Serveer op kamertemperatuur. Bewaar de ongebruikte hoeveelheid in de koelkast en gebruik deze binnen 24-48 uur.