Bogadent Earcleaner voor hond 125ml

milde, snelwerkende reiniger voor de oren.Tegen overmatig oorsmeer en onaangename oorluchtjes

Bogadent Earcleaner voor hond 125ml
12.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Natuurlijke reiniging en verzorging
met vrouwenmantel en aluminiumacetaat


Bogacare oorreiniger met Alchemilla is een innovatieve, kwalitatief hoogwaardige spoel- en reinigingsoplossing op basis van vrouwenmantel (Alchemilla) en aluinaarde. Deze unieke combinatie zorgt voor een efficiënte reiniging, en wordt preventief voor gevoelige oren gebruikt.

Gebruiksaanwijzing: een ruime hoeveelheid oorreiniger voorzichtig in de gehoorgang brengen, gedurende 20 seconden de oorbasis masseren, hoofd laten schudden, oorschelp met water reinigen.

In acute gevallen gedurende 3-5 dagen dagelijks de oren reinigen. Bij preventief gebruik 1-2 keer per week toepassen.

Ingrediënten: Water, Alchemilla vulgaris, aluinaarde
Bogacare

Natuurlijke verzorging van vacht, huid en oren

Bogacare omvat het assortiment vacht-, huid- en oorverzorgingsproducten van het Zwitserse kwaliteitsmerk Bogar.

De huid en vacht van verschillende hondenrassen verschilt behoorlijk. Daarnaast zijn de huid en het haar van honden anders dan dat van mensen. Het gebruik van shampoo voor mensen bij honden kan de natuurlijke beschermlaag van de huid aantasten.

De shampoolijn van bogacare bestaat uit zes plantaardige, verzorgende shampoos van hoge kwaliteit. Alle shampoos zijn speciaal afgestemd op de behoeften van zes verschillende huid- en vachttypen. De combinatie van traditionele en exotische plantenextracten zorgt voor een bijzonder milde reiniging en conditionering van het haar. De shampoos bevatten geen parabenen en siliconen.

Naast verzorgende shampoos biedt Bogacare producten die een herstellende werking op de huid hebben. De ingrediënten zijn plantaardig en de samenstelling is gebaseerd op een van oudsher bekende regenererende, ontstekingsremmende en ontsmettende werkzaamheid.

Bogacare:

   Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en specialisten
   Werking toegespitst op verschillende huid- en vachttypen
   Voor een natuurlijke, milde verzorging
   Producten van hoge kwaliteit ontwikkeld in Zwitserland