Health Indicator Monitor

Eventuele gezondheidsproblemen bij jouw kat vroegtijdig ontdekken

Health Indicator Monitor
4.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Health Indicator Monitor. Eventuele gezondheidsproblemen bij jouw kat vroegtijdig ontdekken.

Katten staan erom bekend dat ze problemen goed kunnen verbergen. De Health Indicator detecteert afwijkingen in de urine van jouw kat die kunnen duiden op potentiële gezondheidsproblemen.  
Problemen zoals blaasontsteking, blaasgruis en bloed in de urine.

Gebruiksaanwijzing:
Een keer per maand na het opnieuw vullen van de kattenbak, de gehele inhoud van de verpakking Health Indicator gelijkmatig over de nieuwe kattenbakvulling uitstrooien. Een kort moment nadat jouw kat de kattenbak heeft gebruikt, vergelijk je de kleur van de urine op de plasplek met de kleuren in de bijgeleverde tabel. De normale kleur van de urine is licht tot donkergeel.
Worden de korrels oranje, groen, blauw of rood dan is het verstandig om het verloop een paar dagen in de gaten te houden. Blijven de korrels verkleuren, bel dan jouw dierenarts.

Tip: Als je urine wilt opvangen om het te laten onderzoeken door de dierenarts, kun je speciale korrels daarvoor gebruiken van KatKor die urine niet opnemen, maar juist afstoten. Er zit een pipetje en een potje bij, zodat je de urine makkelijk kunt opzuigen en naar de dierenarts kunt brengen.

Breng de urine zo snel mogelijk naar de dierenarts. Hoe verser het is hoe beter het is voor het onderzoek.


*****
Health Indicator is NIET voor thuis diagnose en mag nooit worden gebruikt als een vervanging voor veterinaire zorg.