Krachtig Kruid Weerstand mix 10ml

Krachtig Kruid Weerstand mix 10ml
14.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Krachtig Kruid Weerstand mix. Voor de weerstand.

Toepassing: afhankelijk van de situatie adviseren wij dit product te gebruiken in combinatie met een product om de darmflora te ondersteunen. Stressvolle periodes kunnen een negatieve invloed hebben op de weerstand, maar ook een narcose, medicatie, of slechte leefomstandigheden.

Bij het verhogen van de weerstand hoort natuurlijk ook vermindering van stress, gezonde voeding en voldoende beweging.

Doeldier: hond, kat en paard

Dosering:
Advies gebruik 4 tot 6 weken. Na verhuizing of andere situatie adviseren wij de kuur nogmaals te herhalen. Na kuur van 6 weken: 1 week pauze!

Hond: 2 x daags 5 druppels per 10 kilo lichaamsgewicht bij acute klachten en daarna afbouwen naar 2 x daags 2 druppels per 10 kilo lichaamsgewicht
Kat: 2 x daags 3 druppels bij acute klachten en daarna afbouwen naar 1 x daags 1 tot 2 druppels
Paard: 2 x daags 15-20 druppels, pony/ veulen: 2 x daags 5-10 druppels bij acute gevallen. Daarna afbouwen naar 1 x daags 5 druppels, en bij pony/veulen 1-2 x daags 3 tot 5 druppels

Schudden voor gebruik. Druppels direct in bek van hond en kat ingeven op uw vinger of met een spuitje. Bij de kat kunt u het ook op het pootje druppelen, zodat de kat het zelf van de poot aflikt. Voor een paard kunt u de druppels in een spuitje direct in de mond ingeven. U kunt ook de druppels op een klein hapje geven.

Ingrediënten:
Kattenklauw, Knopig helmkruid, Koninginnenkruid, Lindebloesem, Pau d’arco, Robertskruid, Shiitake, Tijm, Vlierbloesem, biologische alcohol.