YowUp! Cat Salmon Skin & Hair

Lactosevrije yoghurt met visolie, omega 3 en collageen, speciaal voor katten.

YowUp! Cat Salmon Skin & Hair
2.50 *Prijzen zijn inclusief btw
YowUp! Cat Salmon Skin & Hair

YowUp! is een natuurlijke yoghurt met een aangepaste formule voor katten. De formule bevat geen toegevoegde suikers, is lactosevrij en bevat 0% vet.

YowUp! bevat visolie en 3% zalm met een hoog gehalte aan omega 3-vetzuren (EPA en DHA), en collageen. Hierdoor draagt het bij aan een glanzende vacht en het behoud van een gezonde huid. Daarnaast zijn de omega 3-vetzuren EPA en DHA goed voor het hart. Het collageen draagt bij aan het behoud van de stevigheid en elasticiteit van de huid en de vacht. Daarnaast levert het de nodige voedingsstoffen op voor je viervoeter, wat het, samen met de zalm, tot een voedingssupplement maakt waar je kat dol op zal zijn.

YowUp! kan dankzij de praktische verpakking met een smalle tuit rechtstreeks uit de verpakking gegeven worden, verdeeld worden over het voer of over een likmat verdeeld worden. Ook is deze yoghurt geschikt om in te vriezen en ideaal om mee te nemen voor onderweg. Na openen kan de hersluitbare verpakking 7 dagen lang bewaard worden in de koelkast.

Voedingssupplement voor katten van meer dan 2 maanden oud.

Samenstelling: Gefermenteerde melkproducten (lactosevrije yoghurt) 87%, maïszetmeel 3,5%, visolie 3,5%, zalm 3%, pectine 1%, rundercollageen 0,5%, gedroogde oligofructose 0,5% en geelwortel 0,01%.

Voederadvies:
Grootte                Gram per dag
S ( 3 kg        40 g
M (6 kg)        85 g
L (+ 6 kg)        115 g
Het kan direct worden geconsumeerd of gemengd worden met het voer.

Analytische bestanddelen:: Eiwit 3,9%; vetgehalte 4,2%; ruwe vezels 0,8%; ruwe as 0,7%, vochtgehalte 82,0%; vitamine E 200 UI; lactose <0,01%; omega 3 (300 mg EPA+ DHA) / 100 g

Bewaar op een frisse, droge plaats. Hoeft niet gekoeld bewaard te worden. Eenmaal
geopend in de koelkast bewaren.