Bozita Tetra Konijn hapjes in gelei 370g

Bozita Tetra Konijn hapjes in gelei 370g
2.25 *Prijzen zijn inclusief btw
Bozita hapjes in gelei met konijn is een smakelijke voeding voor katten die is gebaseerd op grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Een hoog vleesgehalte zorgt voor een vetarm dieet met een natuurlijk uitgebalanceerd gehalte aan vitaminen en voedingsstoffen.

Compleet kattenvoer voor jonge kittens en volwassen katten. Bozita-hapjes in gelei worden aangeboden in een praktische, milieuvriendelijke verpakking die gemakkelijk te gebruiken is bij het openen en sluiten. Bozita wordt gemaakt van hoogwaardige grondstoffen zoals vlees, vis, schaaldieren en eieren. Het product bevat geen soja, granen of conserveringsmiddelen en is vetarm - slechts 4% vet.

Hoog vleesgehalte gemaakt met verse grondstoffen ZONDER soja, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen. Macrogard - natuurlijke versterking van het immuunsysteem. Suikervrij, vetarm, tarweglutenvrij en van nature hoog taurinegehalte.

Samenstelling:
Kip, konijn (7,2%), varkensvlees, rundvlees, calciumcarbonaat, gist (-1,3 / 1,6-glucaan 0,01%).

Analytische componenten:

Eiwit 7,5%, vet 5%, ruwe celstof 0,5%, ruwe as (mineralen) 2% (waarvan calcium 0,35%, fosfor 0,3%, magnesium 0,02%), water 83%.