Motion Female 60 capsules

Hormoonsupport voor de vrouw

Motion Female 60 capsules
34.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Motion Female

Breng balans in je leven
Als moderne vrouw kan het een uitdaging zijn om alle ballen hoog te houden. Carrièredoelen nastreven, er een rijk sociaal leven op nahouden en ook nog voldoende rust voor jezelf inplannen.

De maandelijkse cyclus, met zijn hormonale verschuivingen, kan je hierbij zowel geestelijk als lichamelijk in de weg zitten. Het is daarom belangrijk dat je als vrouw goed voor jezelf zorgt.  Daarnaast kun je kiezen voor een supplement met ingrediënten die speciaal zijn gekozen om de balans van je lichaam en geest te ondersteunen.

Female is een formule in die een brede toepassing heeft voor het vrouwenlichaam:
Vitex Agnus Castus: een echt kruid voor de female
Vitex Agnus Castus staat ook bekend als monnikspeper. Tegenwoordig is monnikspeper vooral populair onder vrouwen als natuurlijk middel bij ongemakken rondom de menstruatie*. Het kruid helpt bij wisselende stemmingen tijdens menstruatiecyclus*.

Salvia officinalis:
Salie (Salvia officinalis) is net als monnikspeper een kruid dat in de female wordt gebruikt om een normale menstruatie te ondersteunen*. Daarnaast staat salie bekend dat het ondersteunt tijdens het natuurlijke overgangsproces*. Met zijn krachtige fyto-oestrogene componenten kan salie worden gebruikt bij prikkelbare gevoelens en (nachtelijke) opvliegers*.

Ayurvedische en Chinese kruiden:
Shatavari (Asparagus racemosus), is een kruid dat voornamelijk wordt gebruikt in de traditionele Ayurveda, een eeuwenoude gezondheidstraditie uit India. Dong Quai (Angelica sinensis) wordt al honderden jaren gebruikt in traditionele Chinese en Japanse kruidenkunde. Beide kruiden kennen een lange traditie en worden al eeuwenlang gewaardeerd, vooral voor vrouwen en daarom is deze een goede aanvulling voor de female.

Goedgekeurde gezondheidsclaims:
- Vitamine B6 bevordert de energiestofwisseling, een normale vorming van rode bloedcellen en de regulering van de hormonale activiteit.
- Vitamine B6 en zink hebben een positieve invloed op het immuunsysteem.
- Vitamine B6 en B12 dragen bij aan geestelijke veerkracht, de vermindering van vermoeidheid en zijn goed voor het zenuwstelsel.
- Vitamine B12 helpt energie vrij te maken uit de voeding, speelt een rol in het celdelingsproces en draagt bij tot een normale vorming van rode bloedcellen.
- Zink is goed voor de concentratie en houdt de geest helder.
- Zink ondersteunt de normale (vet-)stofwisseling, helpt bij het opbouwen van (lichaams)eiwit en draagt bij aan het proces van celvernieuwing.
- Zink is goed voor huid, haar en nagels.

* Gezondheidsclaims in afwachting:
* Vitex Agnus Castus ondersteunt een normale menstruatie.
* Vitex Agnus Castus helpt bij wisselende stemmingen tijdens menstruatiecyclus.
* Vitex Agnus Castus helpt beschermen bij veroudering.
* Vitex Agnus Castus helpt de geest helder te houden.
* Dong Quai voor het behoud van soepele gewrichten.
* Salvia officinalis ondersteunt het natuurlijke overgangsproces.
* Salvia officinalis bij opvliegers.
* Salvia officinalis helpt bij nachtelijk transpireren.
* Salvia officinalis sterkt aan tijdens menopauze.

Ingrediënten: Don Quai (angelica sinensis, engelwortel) wortelextract, monnikspeper extract (4:1), shatavari wortelpoeder, salieblad extract, capsule/verdikkingsmiddel (rundergelatine), vulmiddel (rijstbloem), antiklontermiddelen (rijstconcentraat), zinkcitraat, vitamine B6, vitamine B12.

Samenstelling per dosering (1 capsule)                        RI *
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat)        0,21 mg        15%
Vitamine B12 (methylcobalamine)        0,4 mcg        15%
Zink (als citraat)                        1,5 mg                15%
Shatavari (Asparagus racemosus) wortel        175 mg        
Vitex Agnus Castus (Monnikspeper)        175 mg        
Dong Quai (Engelwortel)                175 mg        
Salie (Salvia officinalis)                        125 mg        

* RI: Referentie Inname


GEBRUIK:
1 capsule per dag bij een maaltijd innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 14 jaar. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van medicijnen.
Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde voeding.
Voedingssupplement. Preparaat met kruiden, vitaminen, mineralen.

Onze rundergelatine capsules zijn halal gecertificeerd.