Motion Grasgevoerde Rundercollageen 500g

Collageen is een belangrijk eiwit in het lichaam. Het geeft structuur, stevigheid en elasticiteit.

Motion Grasgevoerde Rundercollageen 500g
34.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Motion Collageen
Collageen is een belangrijk lijmvormend eiwit in het lichaam. Het geeft structuur en elasticiteit aan weefsels. Daarnaast zorgt het voor de stevigheid en elasticiteit van de huid.

- Verminderde aanmaak van collageen:
Na ons 25ste levensjaar maakt ons lichaam steeds minder collageen aan. Dit is een natuurlijk proces. Na ons 50ste levensjaar maakt ons lichaam dit eiwit zelfs bijna helemaal niet meer aan. Dit uit zich in rimpeltjes en een minder stevige huid. Daarom kan het handig zijn om deze te suppleren.

- De verschillende types:
Er zijn verschillende types collageen. Zo heb je type 1, 2 en 3. Type 1 komt daarbij het meest voor in ons lichaam met maar liefst 90%. Vandaar dat wij ook gekozen hebben om deze vorm te verwerken in ons supplement.

- De leefomstandigheden van onze koeien:
Onze rundercollageen is van grasgevoerde koeien uit Argentinië. Het vee is buiten opgegroeid op een weiland en heeft 365 dagen per jaar toegang tot gras, lucht, land en water. De koeien hebben hun hele leven lang vers gras gegeten. Al onze collageen is volledig traceerbaar tot de boer en hebben nooit enige steroïden of hormonen toegediend gekregen.

       
Voordelen:
  • Van grasgevoerde koeien uit Argentinië
  • Antibiotica en hormoonvrij
  • Traceerbaar tot de boer
  • Voor glanzend haar en mooie nagels
  • Goed oplosbaar
  • Collageen type 1

Ingrediënten: Gehydrolyseerd Solugel® rundercollageen (grasgevoerd)


Gebruik:
Voeg dagelijks 1 maatschep poeder toe aan een glas (200 ml) water, vruchtensap of een smoothie. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Raadpleeg een deskundige alvorens voedingssupplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte.

Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Voedingssupplement. Preparaat met aminozuren.