Motion Magnesium Mix 120 capsules

Met Magnesium bisglycinaat. Helpt bij de gemoedstoestand.

Motion Magnesium Mix 120 capsules
29.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Motion Magnesium Mix

Magnesium is het op 7 na meest voorkomende mineraal in de aardkorst. Magnesium speelt een rol bij honderden cellulaire processen.

Een mens heeft gemiddeld een behoefte van 350 mg magnesium per dag. Een gemiddeld westers voedingspatroon kent vaak een tekort aan magnesium. Dan kan het handig zijn om deze te suppleren.

Magnesium kent vele functies. Deze speelt bijvoorbeeld een rol bij botaanmaak en het behoud van sterke botten.
Daarbij is magnesium goed voor de gemoedstoestand, het celdelingsproces, het geheugen, de leerprestatie en het concentratievermogen.
Tot slot helpt magnesium een normale eiwitsynthese, een goede elektrolytenbalans en een normaal energieleverend metabolisme te behouden.

Magnesium kent vele soorten bindingen. Magnesium bisglycinaat is een goed opneembare vorm van magnesium. Deze is voornamelijk bedoeld om bij te dragen aan de hersen- en zenuwfuncties die betrokken zijn bij concentratie.

Aan ons supplement is vitamine B6 toegevoegd. Vitamine B6 is een cofactor die in veel processen samenwerkt met magnesium.

Goedgekeurde gezondheidsclaims:
- Magnesium speelt een rol bij botaanmaak en het behoud van sterke botten
- Magnesium draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen
- Magnesium helpt de normale eiwitsynthese, een goede elektrolytenbalans en een normaal energieleverend metabolisme te behouden
- Magnesium is van belang voor sterke tanden
- Magnesium is goed voor de spieren en het zenuwstelsel
- Magnesium is goed voor de gemoedstoestand, het celdelingsproces, het geheugen, de leerprestatie, en het concentratievermogen

Ingrediënten: Magnesium, capsule/verdikkingsmiddel (rundergelatine), vulmiddel (rijstbloem), L-glycine, taurine, antiklontermiddelen (rijstconcentraat), pyridoxaal-5-fosfaat

Samenstelling per dagdosering (2 capsules)                RI *
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat)        0,9 mg                64%
Magnesium (als bisglycinaat)                150 mg                40%
Taurine                                        100 mg        
L-Glycine                                100 mg        

* RI: Referentie Inname


GEBRUIK:
2 tot 4 capsules per dag bij of vlak na een maaltijd innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Meer dan 250 mg magnesium kan een laxerend effect hebben. Deze bijwerking kan optreden bij personen die daar gevoelig voor zijn en is mild en omkeerbaar.
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar. Raadpleeg een deskundige alvorens voedingssupplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte.
Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde voeding.

Onze rundergelatine capsules zijn halal gecertificeerd.