HELTIE Horse Brandnetel 1l

Pure brandneteltinctuur. Ondersteunt het immuunsysteem. Bloedzuiverend.

HELTIE Horse Brandnetel 1l
39.95 *Prijzen zijn inclusief btw
HELTIE Horse® Brandnetel
"Bloedzuiverend en stimuleert het immuunsysteem”

Vloeibare brandnetel tinctuur voor paarden en pony’s. Goed voor de bloedsomloop en voor een goede balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën in de darmen. Houdt de bloedvaten schoon. Vloeibare brandnetel voor behoud gezondheid.

Brandnetels zijn rijk aan vitamine A, C, D en K. Ze bevatten veel mineralen en calcium, kalium, magnesium, koper, silicium en ijzer. Brandnetels bevatten antihistamine wat helpt bij paarden met kriebel in de zomer of als pollen in de lucht zijn.
Vloeibare brandnetel over het voer of in waterbak paard

Vloeibare brandnetel tinctuur kan gegeven worden in een kuur van 14 dagen. Dit kan zowel over het voer of in een aparte waterbak. Met vloeibare brandnetel in een waterbak kun je je paard naar behoefte laten drinken. Je zult zien dat paarden na 10 à 14 dagen de waterbak met brandnetel uit zichzelf laten staan.


Samenstelling:
Brandnetel (Urtica dioica), Natriumchloride en magnesiumchloride.

Gebruik paard over voer:
Laag (gedurende 14 dagen): 10 ml per dag
Hoog (gedurende 14 dagen): 20 ml per dag*
*Start de eerste 3 dagen met 10ml per dag om het rustig op te bouwen

Het is niet noodzakelijk om HELTIE horse Brandnetel langer dan 14 dagen achter elkaar te geven. Deze kuur eventueel elk kwartaal herhalen.

Gebruik paard in waterbak:
Heb jij al eens een waterbak met onze brandnetel gemaakt? Je paard zal naar behoefte de brandnetel drinken. Vaak zien we dat de waterbak met brandnetel als eerste leeg is!
De verhouding is 50ml per 20 liter water. Dit kun je dagelijks toevoegen totdat je ziet dat je paard de waterbak met brandnetel laat staan.