HELTIE horse Cannabidol 1l

Ondersteunt ECS-systeem. Positief voor lichaam en geest. Kruidnagelextract.

HELTIE horse Cannabidol 1l
67.95 *Prijzen zijn inclusief btw
HELTIE horse® Cannabidol™ CBD

‘Ondersteunt het ECS-systeem’
HELTIE horse® Cannabidol™ bevat 10% cannabidoïden. Het is 100% natuurlijk. Het ondersteunt het endocannabinoïde systeem (ECS-systeem). Ondersteunt de weerstand, zorgt voor vitaliteit, is een natuurlijke rustgever en kan stressgevoeligheid verminderen.

Het unieke aan HELTIE horse® Cannabidol™  is dat de cannabinoïden worden gewonnen uit kruidnagel in plaats van cannabis. Kruidnagel is een geeneeskrachtigkruid wat ook vol cannabinoïden en terpenen zit. Er zitten verschillende soorten (fyto)cannabinoïden in. Dit komt omdat we verschillende soorten kruidnagelplanten gebruiken en de hennep plant. Daarnaast is het rijk aan omega 3, 6 & 9.
Ondersteunt het endocannabinoïde systeem (ECS-systeem)

Wetenschappers hebben pas begin jaren 90 ontdekt dat mens en dier een heel netwerk aan cannabinoïden receptoren in het lichaam hebben, genaamd het endocannabinoïde systeem. Dit systeem geeft een seintje aan de hersenen om problemen op te lossen en ‘gaten te dichten’ als dat nodig is. Het systeem signaleert op celniveau problemen en communiceert dit naar het brein. Zo weet het brein wat hij moet doen om een probleem te verhelpen. Wetenschappers hebben ontdekt dat deze receptoren in alle organen en weefsels zitten en met behulp van cannabinoïden communiceren. Normaal produceert het lichaam zelf voldoende cannabinoïden maar in stresssituaties of bij gezondheidsproblemen kan het geven van extra cannabinoïden ervoor zorgen dat het lichaam weer sneller in balans komt. Dit werkt rustgevend voor nerveuze paarden.

Cannabidol™ is een zeer effectief hulpmiddel voor paarden om het natuurlijke afweersysteem te bevorderen. Hoe meer verschillende soorten cannabinoïden, hoe meer effect. Het is hierdoor een zeer breed inzetbaar product.

HELTIE horse® Cannabidol™ is te gebruiken voor paarden van alle leeftijden. Hoe langer het gebruik, des te beter het effect. Niet alle paarden vinden Cannabidol lekker vanwege de kruidige smaak. Bestel je voor het eerst? Dan is het raadzaam om eerst een sample of 500ml te bestellen. Voor een gemakkelijke dosering direct in de mond zijn in de webshop doseerpipetjes en doseerspuiten apart te bestellen.

Gebruik paard:
Laag – 1 x daags 1 ml per 100 kg lichaamsgewicht over het voer of direct in de mond met een spuitje en water.
Hoog – 2 tot 3 x daags 1 ml per 50 kg lichaamsgewicht over het voer of direct in de mond met een spuitje en water*.
Tijd tussen toediening: 4 tot 8 uur.
*Start met een laag gebruik gedurende 4 dagen om het paard aan de smaak te laten wennen.