HELTIE Horse Mineralen 1l

Meer dan 85 (micro-) elementen. Suikervrije vervanging van elektrolyten.

HELTIE Horse Mineralen 1l
23.95 *Prijzen zijn inclusief btw
HELTIE horse® Mineralen

“1 liter HELTIE horse Mineralen is het concentraat van 100 liter Beringzeewater zonder het zout‘”

HELTIE horse® Mineralen voor paarden bevordert het natuurlijk afweersysteem, ondersteunt de stofwisseling en is een antioxidant. Bevordert de opname van mineralen en vitaminen. Het is een concentraat van Beringzeewater, de schoonste zee bij Alaska. Alle beschikbare mineralen op aarde zijn terug te vinden in de zee. 1 liter van dit product is het concentraat van 100 liter zeewater zonder zout.
Mineralen uit de zee voor paarden

Het is rijk aan meer dan 85 (micro-) elementen en fulvinezuur uit de zee. HELTIE horse® Mineralen voor paarden is gemaakt uit geconcentreerd Beringzeewater waar het merendeel van het zout is uitgehaald en bevat alle macro- en micro-elementen (sporenelementen) die op aarde aanwezig zijn. Beringzeewater is bewust gekozen vanwege de reinheid en grote variatie aan elementen. Het is rijker aan mineralen dan de traditionele liksteen.

HELTIE horse® Mineralen voor paarden bevat onder andere:
Fulvinezuur, Boron, Bromide, Chloride, Waterstof, IJzer, Magnesium, Zuurstof, Fosfor, Silicium

HELTIE horse® Mineralen voor paarden is zeer geschikt om dagelijks toe te voegen over het voer of direct in de mond, maar kan ook in periodes van een verhoogde behoefte worden gegeven.

In te zetten als suikervrije elektrolyten!
Heb je een paard die gevoelig is voor suikers? HELTIE horse® Mineralen is in dat geval goed in te zetten als vervangen voor een elektrolyten supplement waar dextrose in zit. Hiervoor kun je het hoge gebruik van 1x daags 20 ml per 500kg lichaamsgewicht aanhouden.

Waterbak voor paarden met HELTIE horse® Mineralen:
Een paard is heel goed in staat zelf te beslissen wat hij aan voedingsstoffen nodig heeft. HELTIE horse® Mineralen mag ook aan het drinkwater toegevoegd worden. Daarom kun je ook twee waterbakken maken, één met vers water en de ander met een scheutje HELTIE horse® Mineralen. Hiervoor kun je 25ml HELTIE horse® Mineralen per 20 liter water. De waterbak dagelijks verversen.

HELTIE horse® Mineralen is geschikt voor alle paarden en pony’s van alle leeftijden. Het is ook veilig voor drachtige en lacterende merries.

Samenstelling:
Beringzeewaterconcentraat
Fulvinezuur uit zeewater

Gebruik paard:
Laag (onderhoud) : 1x daags 10 ml per 500kg lichaamsgewicht
Hoog (gedurende 14 dagen) : 1x daags 20 ml per 500kg lichaamsgewicht