HELTIE Horse Paardenbloem 1l

Ter ondersteuning van lever en nieren

HELTIE Horse Paardenbloem 1l
53.99 *Prijzen zijn inclusief btw
HELTIE horse Paardenbloem
Vloeibare paardenbloem van zowel de wortel als het blad

HELTIE horse® Paardenbloem is een smakelijke en veelzijdig inzetbaar product voor jouw paard. Het is gemaakt van zowel de wortel als het blad van paardenbloem en heeft daardoor een uitgebreide werking. De wortel van paardenbloem heeft een positieve invloed op de lever, de galwerking en ondersteund de spijsvertering. De bladeren zijn goed voor de urinewegen en nierfunctie.

  • Vloeibare paardenbloem
  • Van zowel de wortel als het blad
  • Ook voor in het mineralenbuffet
  • Ter ondersteuning van lever en nieren


HELTIE horse® Paardenbloem is een tinctuur gemaakt van zowel het blad als de wortel van de paardenbloem. Het is een puur product, zonder onnodige toevoegingen. Paardenbloem is ter ondersteuning van zowel de lever als de nieren. Het ondersteunt de algehele spijsvertering en door de bitterstoffen stimuleert het de verteringssappen.
Ook voor in het mineralenbuffet

HELTIE horse® Paardenbloem is een hele mooie en smakelijke toevoeging aan het mineralenbuffet. Zorg er wel voor dat jouw paard altijd vers drinkwater (zonder toevoegingen) beschikbaar heeft. De dosering is 15 ml per 10 liter water.

HELTIE horse® Paardenbloem mag als topdressing over het voer worden verstrekt of door het water in een aparte waterbak worden gedaan.

Dosering: 15 ml per dag

Ingrediënten
Taraxacum off., Magnesiumchloride, Natriumchloride