HELTIE Horse Zwarte Komijn 500ml

Rijk aan pure thymoquinone. Bij herstel na (sport)blessure.

HELTIE Horse Zwarte Komijn 500ml
48.95 *Prijzen zijn inclusief btw
HELTIE horse® Zwarte Komijn ‘Rijk aan pure thymoquinone‘

Bevat pure thymoquinone (het werkende bestanddeel van zwarte komijn), op een basis van kruidnagel extract. Helpt bij herstel na een (sport)blessure. Voor de spieren en pezen. Bevordert het natuurlijk afweersysteem en ondersteunt de stofwisseling.
Veelzijdig inzetbaar

Het is een enorm veelzijdig inzetbaar supplement. Het voorkomt bijvoorbeeld hongergevoel doordat het de bloedsuikerspiegel normaal houdt. Zwarte Komijn kan ook worden ingezet bij alledaagse problemen en ondersteunt herstel na ziekte. Zwarte Komijn kan ook worden ingezet voor de gewrichtsfunctie van bijvoorbeeld oudere paarden. Ook als er pollen in de lucht zijn kan HELTIE horse® Zwarte Komijn worden ingezet (in combinatie met HELTIE horse® Luchtwegen).
Dit is geen zwarte komijn olie

Wellicht kennen sommigen van jullie wel de zwarte komijn olie. Komijn olie is een totaal ander product dan HELTIE horse® Zwarte Komijn. Het is namelijk geen olie, maar alleen het stofje thymoquinone uit zwarte komijn. Hierdoor is de concentratie van thymoquinone in HELTIE horse® Zwarte Komijn vele malen hoger dan in een zwarte komijn olie.
Zwarte Komijn ook geschikt voor honden

Onze Zwarte Komijn is van humane kwaliteit en daarom ook uitermate geschikt voor honden. Wil je het voor je hond gebruiken? Voor een gemakkelijke dosering zijn in de webshop doseerpipetjes en doseerspuiten apart te bestellen. De dosering staat hieronder vermeld.

Samenstelling:
Nigella Sativa (thymoquinone), Kruidnagel extract, glycerine en linoleenzuur

Gebruik paard:
Laag : 1 ml per 100kg lichaamsgewicht*
Hoog: 2ml per 100kg lichaamsgewicht (maximaal 3x per dag)
* Het is aan te raden de dosering rustig op te bouwen om het paard aan de smaak te laten wennen

Belangrijk: niet combineren met medicatie tegen ppid

Wachttijd: 72 uur


Gebruik hond:
Deze is 1 ml per 50 tot 100 kg. Het beste is het om het in een pipetje te doen. 25 druppels is één ml, dus 1 druppel voor 2 kg lichaamsgewicht.