Hopp Pezen 100ml

Ter ondersteuning en behandeling van beschadigingen en ontstekingen van pezen en band

23.75 *Prijzen zijn inclusief btw
HOPP Pezen

Samenstelling:
Valkruid                          ontstekingsremmend
Duivelsklauw                   afdrijvend
Kiezelzuur                  gebrek kalk in beenderen
Wijnruit (ruta)                  pezen en banden herstellend
Maretak (viscusalbum)     herstel weefsels        

Alcoholgehalte 32%

Omschrijving:
Door invloeden van buitenaf, bijvoorbeeld bij verwondingen, of overbelasting van het lichaam, kunnen beschadiging en ontsteking van pezen en banden plaatsvinden. Ruta werkt uitstekend bij verrekte of gescheurde banden en pezen. De regeneratie van een beschadigde band of pees wordt sterk bevorderd door Ruta, dat in zijn werking wordt versterkt door Symphytum. dat bovendien een verzachtende en pijnstillende werking bevat en tevens de doorbloeding verbeterd.  Arnica bestrijdt op een effectieve wijze zwelling en ontsteking bij een peesbeschadiging, waarna de toxische afvalstoffen versneld worden uitgescheiden door Rhus Toxicodendron.
HOPP Pezen is een hulpmiddel voor paarden ter ondersteuning en behandeling van verstuikingen, beschadigingen en ontstekingen van pezen en banden

Dosering:
HOPP Pezen oraal toedienen door het voer of direct in de mond.
Paard / Pony  2 - 4 x daags 15-25 druppels bij acute aandoeningen en in een dosering van 2 x daags 15 - 25 druppels bij chronische aandoeningen.

20 druppels is ca. 1 ml. Voor gebruik licht schudden.

OPMERKING: Om extra verlichting te krijgen de pezen rijkelijk insmeren met de verkoelende spiergel, en deze goed masseren indien mogelijk  enkele malen per dag.