Himalaya liksteen met touw 3-4kg

De ideale bron om paarden te voorzien in hun behoefte aan zout

Himalaya liksteen met touw 3-4kg
6.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Himalaya Liksteen

Speciaal ontwikkeld om de zoutbehoefte van het paard te vervullen en verveling te voorkomen. Het wordt gewonnen uit de schone bergen van de Himalaya en bevat puur Himalayazout vol met mineralen en sporenelementen. Dit maakt het een uitstekende keuze om de zoutbehoefte van paarden te vervullen.

Deze zoutsteen is onbehandeld en bikkelhard, wat betekent dat het paard het zout niet makkelijk van de steen kan afbijten. De steen is voorzien van touw, waardoor het eenvoudig op te hangen is, en is zuinig in gebruik.

Salt Lick Himalaya is ideaal inzetbaar om verveling te voorkomen bij paarden en tegelijkertijd te voldoen aan hun zoutbehoefte. Het is een premium kwaliteitszout, buskruitvrij, gewassen onder hoge druk en GMP+ FSA geborgd. Dit product is geproduceerd uit Himalayazout dat bij de bron is geëxtraheerd, verwerkt en verpakt om de natuurlijke frisheid, geur en smaak te behouden. Hierdoor wordt een product aangeboden dat vers is van de mijn tot aan de stal.

Voederadvies is om 1 zoutsteen per paard te geven. De steen is voorzien van touw en is perfect op te hangen. Altijd voor voldoende vers drinkwater zorgen.

Voordelen in het kort:
  • Premium kwaliteitszout
  • Buskruitvrij
  • Gewassen onder hoge druk
  • GMP+ FSA geborgd

1 liksteen per paard.
De liksteen is voorzien van touw en perfect op te hangen.  Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.

Droog bewaren.