PUUR Magnesium 500g

Voor geestelijke en lichamelijke ontspanning

PUUR Magnesium 500g
32.95 *Prijzen zijn inclusief btw
PUUR Magnesium

Magnesiumtekort heeft een negatieve invloed op het maagdarmstelsel, skelet en het centrale zenuwstelsel. Een magnesiumtekort heeft over het algemeen een stressreactie tot gevolg. Mogelijke symptomen kunnen zijn: stijve/stramme en vermoeide spieren, lusteloosheid, misselijkheid, verminderde eetlust, zwakte, veranderingen in het gedrag. Magnesium activeert vele enzymen en speelt een belangrijke rol bij vele processen in het lichaam: het heeft een ontspannende werking op zenuwen en spieren en het ondersteund het hart. Ook in de energieproductie en glucosestofwisseling speelt magnesium een rol.

Dosering
1 tot 2x daags:
- Paard 1 maatschep  
- Pony 2/3 maatschep
1 maatschep bevat ongeveer 5 gram.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Samenstelling per 5 gram: 800mg magnesium (als citraat).