PUUR Pollen 50ml

Bij pollenallergie.

PUUR Pollen 50ml
17.95 *Prijzen zijn inclusief btw
PUUR Pollen, maakt je dier weerbaar tegen pollen

Zodra buiten de temperatuur stijgt en de natuur ontwaakt, vliegen de eerste pollen - het stuifmeel van bomen en planten - al snel weer volop door de lucht. Voor de meeste mensen en dieren geen probleem. Maar bij sommigen reageert het immuunsysteem te heftig op de prikkels met de bekende verschijnselen tot gevolg: waterige ogen en neus, benauwdheid, luidruchtige geluiden en kriebels aan de huid en vacht.

Zie je deze verschijnselen elk voorjaar terugkomen bij je hond, kat of paard dan wordt het hoog tijd je dier weerbaar te maken in het pollenseizoen. Dat doe je door het lichaam eerst schoon te maken met een drainage of detoxkuur, zodat het immuunsysteem optimaal kan functioneren. Een andere belangrijke stap is om het immuunsysteem van je dier met een desensibilisatiekuur minder te laten reageren op  pollen. Begin hier al tijdig mee, zodat het immuunsysteem goed voorbereid is op het pollenseizoen.

Dosering:
De optimale dosering is gedurende de eerste drie weken 1 x per 5 dagen een dosis. Daarna 1 x per 3 weken een dosis tot het einde van het pollenseizoen.
- Pony 15 druppels
- Paard 20 druppels
Goed schudden voor gebruik. (1 ml = 20 druppels)

Geef PUUR Pollen minimaal gedurende 1 pollenseizoen. Indien nodig 2 seizoenen.

Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Samenstelling:
Verdunde extracten van grassen en stuifmeel van onder andere acacia, berk, beuk, bijvoet, dode gras, eik, Engels raaigras, es, ganzenvoet, gerst, guldenroede, haver, hazelaar, hop, iep, linde, mais, madeliefje, olijfboom, paardenbloem, populier, rogge, tarwe, vlier, wilg, zachte haver en zwenkgras. Alcohol 20% v/v.