Unique-horn Natural Hoof Clay 600g

Klei voor gezonde hoeven en stralen. Ter bescherming tegen mest en urine.

Unique-horn Natural Hoof Clay 600g
22.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Unique-horn Natural Hoof Clay

De klei is een fantastisch natuurlijk verzorgingsproduct te gebruiken bij diverse hoefproblemen en ter voorkoming hiervan. Het grote voordeel van de klei ten opzichte van veel andere producten is dat het product goed op de hoef blijft plakken en naast zijn actieve werking tegen hoefproblemen ook een fysieke barrière vormt tegen vocht en de negatieve invloeden van mest en urine.
Unique-horn Natural hoof clay

- Behoud en herstel van hoefgezondheid.
- Ondersteuning bij een vochtige straal, slechte witte lijn en hoefbeschadiging.
- Vormt een natuurlijke barrière aan de onderkant van de hoef ter bescherming tegen de negatieve invloeden van mest en urine op de hoef.
- Voor paarden, pony’s en ezels.

Gebruiksaanwijzing
Maak de hoef goed schoon en droog. Een ruime hoeveelheid Unique-horn Natural Hoof Clay op onderkant van de hoef aanbrengen. Smeer vooral de straal en witte lijn met een voldoende dikke laag Unique-horn Natural Hoof Clay in. Bij ernstige problemen dagelijks herhalen.

Bij gebruik van Unique-horn Natural Hoof Clay voor hoefonderhoud volstaat het om twee keer per week de klei op de schone, droge hoef aan te brengen.

Bij hardnekkige problemen kan Unique-horn Natural Hoof Clay effectief gecombineerd worden met Unique-horn Silver Hoof Liquid.

Ingrediënten
Demiwater, diatomeeënaarde, Franse klei, zinkoxide, honing, propolistinctuur, een uniek compositum van drie etherische oliën.

Bewaren
Buiten bereik van kinderen bewaren. Afgesloten verpakking op een droge plek op kamertemperatuur bewaren, buiten invloed van direct zonlicht. Contact met ogen vermijden.