Unique-horn Silver Hoof Liquid 250ml

Bij rotstraal en problemen in de witte lijn

Unique-horn Silver Hoof Liquid 250ml
19.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Unique-horn Silver Hoof Liquid

De vloeistof is makkelijk en zeer zuinig in gebruik. De hoogwaardige ingrediënten maken dit product zeer effectief in de strijd tegen ongezonde en zwakke stralen en witte lijnen. Ongezonde stralen en witte lijnen betekenen aan aanslag op de algehele hoefgezondheid en hebben invloed op de functionaliteit van de hoef en het loopgedrag en loopcomfort van het paard. Rotstraal en schimmels in de witte lijn kunnen dusdanige gevolgen hebben dat het paard gevoelig, stijf, kort of zelfs kreupel kan gaan lopen.
Unique-horn hoefverzorging magic hoof powder bij rotstraal

- Behoud en herstel van hoefgezondheid.
- Ondersteuning van stevige straal & goede witte lijn.
- Bij paarden, pony’s en ezels

Gebruiksaanwijzing
Voor gebruik goed schudden.
Maak de hoef goed schoon en droog. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid Unique-horn Silver Hoof Liquid op onderkant van de hoef aan en wrijf dit goed in met een kwast. Bij ernstige problemen dagelijks herhalen.
Bij een diepe straalinfectie van de middelste straalgroef: drenk watten of een steriel gaasje in Unique-horn Silver Hoof Liquid en duw deze diep in de middelste straalgroef. Dagelijks verversen.
Bij gebruik van Unique-horn Silver Hoof Liquid voor hoefonderhoud volstaat het om twee keer per week de vloeistof op de schone, droge hoef aan te brengen.Unique-horn Silver Hoof Liquid is uitermate geschikt om in combinatie met de Unique-horn Natural Clay te gebruiken.

Ingrediënten
Demiwater, alcohol, appelazijn, emulgator, colloïdaal zilver, propolistinctuur, een uniek compositum van drie etherische oliën.

Bewaren
Buiten bereik van kinderen bewaren. Afgesloten flacon op een droge plek op kamertemperatuur bewaren, buiten invloed van direct zonlicht. Contact met ogen vermijden.