Frama Groene Klei poeder 500g

Pure en fijne poeder. Voor reiniging en wondverzorging.

Frama Groene Klei poeder 500g
18.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Super Fijne Groene Klei


Uitwendig: De groene klei poeder zuigt als ware de afvalstoffen uit de huid en geeft mineralen hiervoor af. Groene klei neemt uitscheidingen van de huid en geur op (kan 70% vloeistof opnemen). Het bevordert de ondersteuning en regeneratie van het huidweefsel. Gebruik bij het aanmaken van de kleipoeder alleen regen-, bron- of mineraalwater. Maak een dikke pasta welke in een laag van 0,5 tot 1 cm dikte direct op de huid aangebracht kan worden. Deze laag afdekken met een folie of verband. Dagelijks een of meerdere malen de opgebrachte laag verwijderen en een nieuwe laag aanbrengen.
Inwendig: Groene Klei verwijdert lichaamsvreemde stoffen uit het lichaam van uw dier. Het werkende bestanddeel is groene klei. Het middel wordt oraal ingenomen. Het dankt zijn werking aan de fijne structuur.

Ingrediënten: 100% Groene Klei.

Dosering
Honden 2x daags een half maatschepje
Paarden 2x daags 2 maatschepjes
Kuur eventueel op regelmatige basis, van 7 dagen tot 14 dagen (2x per jaar) of alleen als er behoefte is. Bij voorkeur alleen geven in overleg met of op advies van uw dierenspeciaalzaak, veterinair natuur-geneeskundig therapeut of dierenarts.