Hilton Herbs Mud Defender lotion 500ml

Bij mok, regenschurft, kale beschadigde huid

Hilton Herbs Mud Defender lotion 500ml
45.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Hilton Herbs Mud Defender Lotion is een verzachtende en verzorgende lotion ter ondersteuning van de natuurlijke weerstand van de huid van je paard of pony, tegen bacteriën die in het natte seizoen ontstekingen, mok of rainrot kunnen veroorzaken.

De Mud Defender Lotion heeft anti-schimmel en antibacteriële eigenschappen en is speciaal samengesteld ter ondersteuning van:
~ Een pijnlijke of geschaafde huid bijvoorbeeld door mok of rainrot.
~ De regeneratie van haar- en huidcellen te ondersteunen.
~ Het verzachten van korstjes op de huid.
~ Te voorkomen dat vocht de huid binnendringt.

De lotion is mild en kalmeert de beschadigde huid. Deze lotion bestaat uit kruiden, oliën en tincturen. Waaronder aloë vera, echinacea, propolis, tea tree, calendula en kokosolie.

De lotion kan op elk deel van het lichaam worden gebruikt en kan veilig worden aangebracht op een beschadigde, pijnlijke, met korstjes bedekte huid en prikt niet:
- Gebruik bij de eerste tekenen van een zere, beschadigde huid. Borstel de modder voorzichtig af als deze is gedroogd, of was het gebied met water en dep het voorzichtig droog.
- Breng Mud Defender lotion aan op een schone, droge huid. Voorzichtig inmasseren.
- Wanneer de huid is bedekt met korstjes, breng dan de lotion aan op de korstjes en masseer goed in.
- Wanneer de korsten zachter worden, probeer ze dan heel voorzichtig te verwijderen en breng meer lotion aan. NIET zomaar aan droge korsten pulken. Altijd eerst verzachten.