Horslyx mini Mobility 650g

Horslyx mini Mobility 650g
10.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Horslyx Mobility
Mobility Horslyx ondersteunt gezond functionerende gewrichten

  • Glucosamine HCI, MSM en omega-oliën
  • Het speciale Horslyx pakket met vitamines, mineralen en sporenelementen.
  • Krachtig antioxidant, vitamine E en seleen voor een gezond afweersysteem.
  • Gechelateerd koper en zink voor een betere opname van mineralen.
  • Biotine, zink en methionine
  • Hoog gehalte aan olie voor gezonde huid en vacht.
  • Zorgt voor afleiding en vermindert verveling
  • Weerbestendig; geschikt voor zowel in de stal als in de wei

Glucosamine is een glycoproteïne die aanwezig is in de gewrichten. Het is een essentieel, natuurlijk bestanddeel van gewrichtsbanden, pezen, kraakbeen en gewrichtsvloeistof, de vloeistof die als schokdemper functioneert en voor smering van de gewrichten zorgt tijdens intensieve activiteit.

MSM is een kant-en-klare bron van organisch zwavel, een belangrijke component van het bindweefsel die belangrijk is voor het kraakbeen en de ondersteuning van gewrichten. MSM werkt nauw samen met glucosamine om een bijdrage te leveren aan de algehele gezondheid van het bindweefsel. Dit bevordert de algehele gezondheid van de gewrichten, waaronder de mobiliteit, flexibiliteit en de bewegingsvrijheid. MSM heeft tevens sterke eigenschappen als antioxidant.

Omega-3 en -6 oliën en zijn te vinden in plantaardige vetten en vis. Deze essentiële vetzuren die het lichaam niet zelf kan aanmaken en derhalve uit de voeding moeten worden opgenomen, spelen een nuttige rol bij de beperking van ontstekingen en de ondersteuning van het afweersysteem.

Horslyx is een aanvulling op het voer voor alle paarden, pony’s en ezels. Mini Horslyx is een welkome afleiding bij knippen, scheren, vangen, laden, voor rek- en strekoefeningen, tijdens bezoek van de veearts of hoefsmid of gewoon als lekkere beloning.
De liksteen is speciaal ontworpen om uit de hand te worden gevoerd en ideaal als afleiding of beloning.

Samenstelling: gedroogde rietsuikerstroop, monocalciumfosfaat, zuiver plantaardige olie, monocalciumfosfaat, natriumchloride, prairie meal, calciumcarbonaat, methylsulfonylmethaan (MSM), glucosaminehydrochloride, magnesiumoxide.

Analytische bestanddelen: Ruwe oliën en vetten 6%, ruwe eiwitten 6,5%, ruwe vezels 0,25%, ruwe as 23%, suiker (aangeduid als sucrose) 33%, calcium 2,5%, fosfor 1,4%, magnesium 0,4%, natrium 2,2%.

Toevoegingen (/kg): Vitamines: 3a672a vitamine A (retinolacetaat) 25.000 iu, 3a671 vitamine D3 (cholecalciferol) 5.000 iu, 3a700 vitamine E (all-rac alfatocoferolacetaat) 2.000 mg, 3a312 Vitamine C 2.000 mg, Vitamine B12 (cyanocobalamine) 220 mcg, 3a880 Biotine 12 mg. Sporenelementen: 3b202 jodium (uit calciumjodaat anhydraat) 6 mg, 3b405 Koper (uit koper (II) sulfaat pentahydraat) 540 mg, 3b413 koper (uit koper (II) chelaat van aminozuurhydraat) 60 mg, 3b502 mangaan (uit mangaanoxide (II) 800 mg, 3b605 zink (uit zinksulfaatmonohydraat) 1080 mg, 3b607 zink (uit zinkchelaat van glycinehydraat) 120 mg, 3b801 seleen (uit natriumseleniet) 5 mg.

Voederadvies: Houd de bak bij de mond van het paard of doe de likking uit de bak in een emmer. De bak mag niet zonder toezicht bij het paard achtergelaten worden.