Agrobs AlpenGrün Mash 15kg

Eerste slobber zonder granen!

Agrobs AlpenGrün Mash 15kg
30.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Agrobs Alpengrün Mash is de eerste slobber zonder granen en is melassevrij!

Agrobs Alpengrün Mash is zeer geschikt voor metabolisme-gevoelige paarden (hoefbevangenheid, EMS, PSSM, Cushing,KPU) en ideaal als dagelijkse voeding ter (na)behandeling van bijvoorbeeld koliek of verharing. Het wordt veelal gevoerd aan oudere paarden die gebitsproblemen hebben en in gewicht moeten aankomen.

De basis van de Alpen Gruen Mash zijn de Prenatura vezels, welke voornamelijk bestaan uit hetelucht gedroogde bladeren en zaden van grassen en weidekruiden. Alpen Gruen Mash bevat een hoog gehalte aan essentiële stoffen zoals sporenelementen, vitaminen en fytochemicaliën (fytochemicaliën zijn biologisch actieve stoffen die van nature voorkomen in planten. Zij hebben een positieve werking op de algehele gezondheid).
Bevat Prenatura vezels als belangrijke celstof. Prenatura heeft probiotische eigenschappen en zorgen voor een gezonde darmflora en een groei van nuttige darmbacteriën.

Bevat tevens;
- Lijnzaadgranulaat en psyllium voor een gezonde maag- en darmwand. De slijmstoffen leggen een beschermende film en helpen zo na ziekte, medicijngebruik, wormkuur of stress de slijmvliezen te onderhouden en herstellen geïrriteerde slijmviezen. Bovendien bevatten ze onverzadigde vetzuren voor een positief effect op de huid- en vachtconditie.
- Gedroogde rode biet, wortel, appel en pastinaak zorgen ervoor dat het erg smakelijk is.
- Vitaminen en mineralen zoals o.a. gedroogde rozenbottel voor een hoog vitamine C gehalte ter versterking van het immuunsysteem.
- Venkel en Karwij voor een positieve werking van de spijsvertering.

Agrobs Alpengrün Mash is;
- Vrij van granen en zemelen
- Vezelrijk; hoge celstof
- Bevordering van de spijsvertering
- Prebiotisch
- Rijk aan darmverzorgende slijmstoffen
- Rijk aan essentiële stoffen
- Zeer smakelijk
- Melassevrij

Samenstelling:
Prenatura vezels, lijnzaadgranulaat (blauwzuur vrij), appel vezels, Pre Alpin struktuur vezels, rode biet, wortelen, pastinaak, lijnzaad olie (koud geperst), psyllium zaad, rozenbottels schillen (kernloos), venkel, karwij.  

Voedingsrichtlijn:
Dagelijks 80 - 100 gr per 100kg lichaamsgewicht Alpengrün Mash met warm, niet kokend water mengen. Goed roeren en ca. 5 - 10 minuten weken en vervolgens lauw warm voeren.

* Meng verhouding van de Alpengrün Mash met water = 1:3 tot 1:7 (bijvoorbeeld 500gr Alpengrün Mash mengen met 1,5 l water).