Vitalbix Balance+ Muesli 22kg

All-in-one muesli met balancer

Vitalbix Balance+ Muesli 22kg
35.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Vitalbix Balance+ Muesli

Bevat zoals je van ons gewend bent enkel het beste uit de natuur. Deze unieke muesli zit boordevol vezels en goed opneembare vitaminen en mineralen. Balance+ muesli bevat een super complete balancer en is ideaal als complete aanvulling op het ruwvoer. Doordat het een hoge dosering vitaminen en mineralen bevat hoef je er niet veel van te voeren.  Zoals wij bij Vitalbix zeggen “minder voeren met meer resultaat!” Het bevat en bevat geen (hele) granen, melasse, soja en luzerne en past binnen een luzerne-vrij rantsoen.

Al het goede uit de natuur in 1 zak

  • Hoge dosering vitaminen & mineralen; uitgebalanceerd op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten
  • Aminozuren ter ondersteuning van spierbehoud & spieropbouw
  • Prebiotische cichoreivezels voor een gezonde maag- darmfunctie; ideaal voor paarden met een gevoelige spijsvertering
  • Zonder luzerne; past binnen een luzerne-vrij rantsoen
  • Energie uit vezels en vetten; ideaal wanneer jij jouw paard niet alleen een balancer, maar ook nét wat extra energie bij wil voeren
  • Unieke geconcentreerde samenstelling; geen kilo's krachtvoer, wél alles wat jouw paard nodig heeft!
  • Extra hoge dosering vitamine E, ideaal als je paard niet op het gras mag of kan


Hoe voer ik Balance+ Muesli?
Vitalbix Balance+ Muesli is een complete muesli met balancer die een aantal gezonde extra’s bevat zoals extra vitamine E, B-vitaminen, silicium, aminozuren en goed verteerbare vezels. All-in-one dus!
Vitalbix Balance+ Muesli is daardoor een ideale muesli om zonder verdere toevoegingen te voeren: het is geconcentreerd en zeer compleet. De hoeveelheid die je voert hangt samen met de hoeveelheid vitaminen, mineralen en aminozuren die jouw paard nodig heeft: dit neemt toe met de mate van inspanning. Je geeft wel 30 tot 75% minder dan van reguliere muesli’s!

Ook al is Vitalbix Balance+ Muesli een complete muesli voor paarden, pony’s, minipaardjes en al wat hinnikt en hoeven heeft,  natuurlijk mág je het wel combineren met andere Vitalbix producten. Je kunt naar behoefte aanvullen met o.a. Fiber-Mix+, Pure Lucerne+, NutriMash, Linseed Oil + vitamin E en PsylliumMash.

Een paard in rust:
100 gram Muesli per 100 kg lichaamsgewicht.
Een paard van 500 kg voer je 500 gram per dag.

Lichte arbeid:
120 gram Muesli per 100 kg lichaamsgewicht.
Een paard van 500 kg voer je 600 gram per dag.

Veelgestelde vragen:
- Bevat deze muesli de Daily Complete Balancer?
Nee, Balance+ Muesli bevat een speciaal samengestelde balancer met een aantal gezonde extra’s, zoals een extra hoge dosering vitamine E, toegevoegde B-vitamines en silicium. Vandaar de + op de zak tussen Balance en Muesli!

- Wat is het verschil met de Active+ Muesli?
Er zijn een aantal verschillen: Active+ bevat luzerne, Balance+ niet. Active+ bevat een deel Daily Complete, Balance+ bevat zijn eigen ‘superbalancer’, met o.a. iets meer vit. E en silicium. De energie- en eiwitwaarde van Active+ zijn net even hoger. Active+ is in zijn dosering veel lager dan reguliere sportmuesli.

Ligt bij jou de nadruk dus op zeer laag gedoseerd, compleet & gezond voeren met wat extra energie? Dan kies je voor Balance+ Muesli.

Ligt bij jou de nadruk op gezonde sportprestaties? Dan kies je voor Active+. Maar bij sportprestaties met behoefte aan een luzernevrij rantsoen is Balance+ Muesli zeker een goed alternatief. Vul Balance+ Muesli dan eventueel naar behoefte aan met Vitalbix Fiber-Mix en Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E voor extra energie uit vezels en vetten. We helpen je graag met een advies op maat.